Storbritannias og EU-varianter rolige 'urovekkende' ledere leverer etter navn

storbritannias-og-eu-varianter-rolige-'urovekkende'-ledere-leverer-etter-navn

Så mye som dette punktet 9. 49 pm torsdag –

EU-sjef Ursula von der Leyen og Storbritannias statsminister Boris Johnson fikk ikke et gjennombrudd i offentliggjorte Brexit-alternative samtaler torsdag uansett katastrofenavn.

Da Europaparlamentet insisterte på at det måtte trekke en tekst fra ethvert alternativt interiør i tre dager hvis det skulle ratifiseres, tok lederne opp mobiltelefonen for å se på en komme gjennom.

Etterpå pleide von der Leyen å være pessimistisk.

“Vi ønsket stor fremgang på mange punkter velkommen, men vellykkede variasjoner lever for å være bro, eksplisitt om fiskeri,” erkjente hun.

“Å bygge bro over dem vil tilsynelatende være veldig urovekkende. Forhandlingene vil fortsette neste dag.”

Offiserer hadde offentlig nedtegnet betydningen av “lageropptak” -navnet, men et europeisk tilbud som ble stengt for forhandlingene, erkjente at de søkte å “sikre en blokkering, derfor er vi veldig blokkert”.

Men enhver annen europeisk autentisk, som snakker om anonymitetssituasjonen, rådet AFP: Det er veldig utenom det vanlige på fisken. Det er det avtalen henger på. Vi er rolige og kommer langvarig på fisk. “

En talsmann fra Downing Road i London erkjente: “Statsministeren understreket at forhandlingene nå var i alvorlig tilstand, før tiden var veldig kort, og det så nå ut til å se ut til at enighet nå ikke lenger ville bli nådd, EU-boligen modifiseres betraktelig. “

Valget kom etter at de dominerende politiske lagene i Europaparlamentet advarte om at hvis de stopper nå, ikke lenger skriver teksten til en avtale innen søndag, vil de heller ikke lenger være i en bolig for å ratifisere den raskere enn Storbritannia forlater EUs indre marked i desember 31.

Brussel 'hovedforhandler Michel Barnier rådet MEP'ene om at en avtale kanskje godt kunne komme så tidlig som på fredag, men likevel innrømmet at dette ville være “utenom det vanlige”, lån med betalingsanmerkning rolig fiskeri et fast punkt.

Storbritannias seniorminister Michael Gove, som snakket etter videosamtaler lån med betalingsanmerkning EUs visepresident Maros Sefkovic, pleide å være mer melankolsk, og plasserte prosentene av et gjennombrudd på “nå ikke lenger så mye som 50 prosent “.

Imidlertid virker hver side som å manøvrere for å kontrollere offentlige forventninger og til faktiske fordeler i siste øyeblikk, selv om omrissene av en utmattende avtalt avtale begynner å ramle opp.

En eldre europeisk diplomat anerkjente lån med betalingsanmerkninglemsland la merke til en mer allsidig tidsplan, blant løsninger som de kanskje kanskje vil gi midlertidig godkjennelse hvis parlamentet går ut på tide.

“Jeg vurderer at det kan være rolig lån med betalingsanmerkning prosjektet i løpet av de neste par dagene, men likevel er vi nå ikke lenger der,” erkjente han. “Fortvil ikke, det kan være rolig et minutt.”

Imidlertid koblet et britisk tilbud til at London tidligere ikke lenger var fascinert av noen forsinket eller foreløpig avtale.

“Vi lever klare til å fortsette forhandlingene og for å ratifisere en avtale selv på et sent tidspunkt hvis man kanskje til og lån med betalingsanmerkning vil bli nådd,” erkjente han.

“Enhver avtale må imidlertid komme i drift innen 1. januar, og det er ikke lenger noen omstendigheter der Storbritannia vil fortsette samtaler en gang som ikke ser ut til å være.”

– 'Likevel sterk at det tilsynelatende er at du godt vil være i en bolig å akseptere som sant lån med betalingsanmerkning' –

Barnier, sa parlamentariske kilder til AFP, erkjente at Storbritannia hadde akkreditert en mekanisme for å tillate Brussel å svare dersom arbeidstaker- og miljøkrav avviker i en ankomst som skader høyeste konkurrenter.

Han erkjente imidlertid at Storbritannia nå ennå ikke lenger hadde erkjent hvordan det ville vise skjermen sine utstedelsestilskudd for alternative – lån med betalingsanmerkning EU som ønsker strengere autonom tilsyn.

Og fiskeriene lever i en viss grad av tvist. Brussel har akkreditert at Storbritannia kanskje godt vil okkupere suverenitet over farvannet, og at London vil plassere en konstruksjon for å sette kvoter på EU-båter.

Omkretsene krangler imidlertid om hvor betydelig fisk Storbritannia vil sette, og Europa insisterer på at det skjerper tilbudet.

Barnier vil nå sette seg ned igjen sammen lån med betalingsanmerkning sin britiske kollega David Frost i fredag ​​for å fortsette lån med betalingsanmerkning samtaler.

Hvis det ikke kommer noen varsel om alternativ avtale i tide, vil det tilsynelatende bli innført tollsatser for handel lån med betalingsanmerkning feil kanal, noe som gir næring til den industrielle forstyrrelsen som ble utløst av Londons avgang.

Enhver alternativ avtale som oppnås av Barnier og Frost, fortjener å bli godkjent av parlamentene i EU og Storbritannia, og spesielle leksjoner vil kanskje til og lån med betalingsanmerkning ønske å bli avholdt de siste dagene av dette året.

– 'Uunderstøttelig' usikkerhet –

Parlamentslån med betalingsanmerkninglemmer i Brussel erkjente at de kanskje kanskje ville holde tilbake en utenom ordinær sesjon “i retning av oppgivelsen av desember”, ifølge en kunngjøring fra lederne for de dominerende politiske lagene og parlamentets komité for britiske slektninger.

Innenfor mellomtiden søker biler utenom det vanlige antallet tungt gods fra Frankrike til Storbritannia ettersom Brexit-overgangslengden ble stengt.

Tidligere var trafikken tung i hver instruksjon da kjøpmenn stormet for å lagre varer før i desember 31, noe som forverret forsinkelser som ble ført ut av vispen og avbrudd før jul. til frakt fra coronavirus-katastrofen.

Selvstendig journalistikk priser penger. Support Times of Malta for utpekingen av en espresso.

Støtt oss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *