S&P betaler $ 44 mrd for IHS Markit ettersom pengefiler selskaper flyr for skala

s&p-betaler-$-44-mrd-for-ihs-markit-ettersom-pengefiler-selskaper-flyr-for-skala

Har lyst på sine brukerteknologiske kolleger, må markedsfilsselskaper låse innkjøpere i selvstendige økosystemer


IN 2003 LANCE UGGLA, en kanadisk aksjemegler, baserte i hovedsak en oppstart av pengefiler i en britisk låve. Begavet lån med betalingsanmerkning riktig $ 19 m i seed-finansiering og ti ansatte startet Markit lån med betalingsanmerkning å tilby priser for det ugjennomsiktige markedet i kreditt-misligholdsbytter, i håp om å tappe investorenes økende appetitt for derivater. Det viste seg å være et ekstra fruktbart gulv enn han selv hadde forestilt seg. Av 2014 ble et porsjonstilbud verdsatt byrået til 4,5 milliarder dollar. Markit svulmet raskt av en serie lån med betalingsanmerkning heldige oppkjøp, som kulminerte lån med betalingsanmerkning en fusjon i 2016 lån med betalingsanmerkning IHS, en Colorado-hovedsakelig basert hovedsakelig rival. Det blandede byrået har nå 13, 000 ansatte.

Det ser nå ut som Uggla hadde stor ekstra å høste. Den 40 den 10. november S&P Global, en monetær -files byrå hovedsakelig basert hovedsakelig i Original York, nevnte at det hadde blitt enige om å bestemme seg for IHS Markit for $ 68 bn. Etter at aksjeavtalen er fullført, som forventes i løpet av andre halvdel av neste år, vil S&P-aksjonærene ha ca. 76% av det blandede selskapet, lån med betalingsanmerkning Douglas Peterson, dets sjef, plassering for å styre den blandede enheten (Mr. Uggla skal ta seg av det som en ”spesiell rådgiver” for “ ikke lenger enn ett år ”). Transaksjonen markerer det nest største bedriftsoppkjøpet som ble kunngjort hittil i år, lån med betalingsanmerkning støtte fra den beste $ $ 56 bn kinesisk språk oljeledning avtale i juli. Lær hvordan du påpeker denne typen massive avtaler?

S & P’s overføring kan godt til og lån med betalingsanmerkning bli sett på som delvis defensiv. Nylig, ettersom økonomi har datastyrt og algoritmer liker å dominere markeder, har filer utviklet seg fra å være et biprodukt av transaksjoner til “livsnerven i finans”, sier Audrey Blater fra Aite Community, et evalueringsbyrå. Fra banker og kapitalforvaltere til meglere og utstedere, markedslån med betalingsanmerkninglemmer er rasende for det, noe som gjør salget av pengefiler til en saftig industri: S&P har en arbeidsmargin på 56%, 17 prosentfunksjoner som var større enn for fem år siden; IHS Markits står på en lavere – men lett rik – 44%. Delkostnadene for hver glede som er større enn tredoblet siden 2016. Covid – 20 gjør det eksig for å tære på dette. Rekordinntekter har en tendens til å være klissete, fordi det i de fleste tilfeller er en viss avstand som selges i sammensetningen av abonnementer, og bytteutgiftene er høye. S & Ps porsjonsverdi har økt lån med betalingsanmerkning 84 siden mars, mens IHS har doblet.

Men den enorme fortjenesten nyter tiltrukket lånetakere fra tilknyttede selskaper, og handelen blir ombygd av megafusjoner. Disse tillater stadig større selskaper å høste stordriftsfordeler, mens de setter opp filbunter som tiltrekker seg kjøpere. I tråd lån med betalingsanmerkning gigantene innen brukerteknologi, er pengefiler selskaper på jakt etter å få totale “økosystemer” som kjøperne aldri må gå ut av, sier Blater. Ved å avslutte ett år ble London Stock Substitute (LSE) enige om å ta stilling til Refinitiv, den fallån med betalingsanmerkninge tjenesten til Thomson Reuters, for $ 27 bn. I september leverte ICE, men ethvert annet arbeidsteam lån med betalingsanmerkning arbeidere, Ellie Mae, en leverandør av pantelapper, for $ 12 bn. Verdien av Bloomberg, men annen massiv handel, er estimert til $ 56 bn. IHS Markit hadde allment tenkt å være et sannsynlig overtakelsesmål helt siden LSE kunngjorde sin intensjon om å ta stilling til Refinitiv-avslutning Ett år. S & P — som har en markedsverdi på $ 84, kan godt bare nyte ønsket å forhindre en rival fra å snappe den opp først.

Men det største motivet for avtalen kan godt være veldig støtende. For det første ville det enkelt tillate alle parter å barbere kostnadene. Selskapene nyter budsjettert $ 501 i årlige besparelser, men Hamzah Mazari fra Jefferies, en finansiell monetær institusjon, tror de ville stoppe nærmere $ 720. Transaksjonen kan ha lett for å også få inntektsgivende synergier, som paret estimerer til en årlig $ 350 m. Det er fordi de liker å få komplementære kjernefirmaer og vente på et lignende utvalg av kjøpere, så det kan være passende potensial for substandardfremmende. S&P tilbyr verdenskjente aksjeindekser, for å illustrere, mens IHS Markit ruver enormt innenfor prisingen av obligasjoner. Et ekstra totalt tilbud vil gjøre det mulig for den blandede enheten å markedsføre en større del av varene sine under store kontrakter, og belaste kjøperne en pris for alt du kan sole deg i filer. S&P henter litt av inntektene sine fra obligasjonsutstedelser, noe som godt kan være farlig, så for dette vil det være en god fordel å bety ekstra elastiske inntekter: 76% av det forventes å bli tilbakevendende. Generelt forventer det blandede selskapet en naturlig omsetningsboom på 6,5-8% i 2022 og 2023.

På høye synergier vil den blandede enheten til og lån med betalingsanmerkning få ekstra innsats for å sette penger i originale områder lån med betalingsanmerkning potensiell boom. Det fungerer filer på bærekraftige investeringer, interiør i de fleste markeder, utvetydige og mellomstore selskaper, presenterer kjeder og poster som kommer fra ikke-fallån med betalingsanmerkninge kilder, som minner om satellittbilder eller besøkende på foten, som investorer bruker til å lage sine valg. S&P regner lån med betalingsanmerkning at dette markedet er pris $ 20 bn og stiger lån med betalingsanmerkning ikke lenger lavere enn 11% a Ett år.

Større “naturlig” fortjeneste, på en måte eller motsatt, kan like lett gi den den ildkraften den trenger for å plassere i tanker ytterligere anskaffelser. De to partiene denne dagen nevnte at avtalen kan ha lett for å forbedre det blandede teamet av arbeidstakers inntekt raskere enn lidenskap, skatt og amortisering (EBITA) lån med betalingsanmerkning to prosent funksjoner. Dette kan også være synlig for å holde tilbake dets stabilitetsark rimelig, lån med betalingsanmerkning en samlet lån på ca. 2,0-2,5 EBITA-hendelser. På en konferansesamtale i november 30 Ewout Steenbergen, S & Ps sjef monetære offiser, nevnte at han forventer at selskapet vil generere $ 5 mrd per år i gratis kontantstrøm av 20201205, som det skal være prøver å “distribuere i et utvalg av systemer: vi vil nyte fleksibiliteten til å finansiere investeringer for å øke hastigheten på naturlig boom og forfølge strategisk M&A”.

Alle dette vil godt glede seg for å gjøre investorene glade – det totale ekstra slik at bedriftene har lovet å komme til reduksjon 90% av fremtidige gratis kontantstrømmer til dem innenfor sammensetningen av utbytte og tilbakekjøp av deler av 2023. Tilsynsmyndigheter, som er ekstra og ekstra lån med betalingsanmerkning tanke på den økende markedsenergien til et usikkert team av arbeidere i arkivfirmaer, kan godt være at de blir mindre chuffede: LSE forhandler lett lån med betalingsanmerkning EU-vakthunder om avtalen for Refinitiv. Men de ville bare ikke lenger avslutte grand for å blokkere denne mest moderne avtalen. Mazari sier at overlapp mellom S&P og Markits respektive selskaper ikke lenger er større enn 11 – 13)% av inntektene, så fokus innenfor de mange segmentene de slår vil ikke lenger øke lån med betalingsanmerkning grand. Et mottilbud går heller ikke lenger: få av S & Ps konkurrenter kan be om rikelig synergier fra en fusjon lån med betalingsanmerkning Markit til å stille et større show. Rike plukkinger florerer innenfor emnet som Mr. Uggla første oppfatning å høste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *