Ping An Life lanserer “Care for Rural Youth Eye Health Program”

ping-an-life-lanserer-“care-for-rural-youth-eye-health-program”
Til Til Til

12måned24 På søndag lanserte Ping An Life “Vi er alle velsignet-Care for Rural Youth Eye Health Program”. Programmet er finansiert av Ping An Charity Foundation, i samarbeid lån med betalingsanmerkning det kinesiske Røde Kors Felles lansert av Eye Charity Foundation. Designet for å gi

nasjonale 12 provinser, kommuner og autonome regioner Studenter ved Pingan Wisdom Primary School donerte tjenester knyttet til øyne.

Å forbedre landlige ungdomsgruppers bevissthet om sunn øyebruk, slik at de kan utvikle gode øyevisende vaner fra tidlig alder, og derved forhindre og redusere forekomsten av nærsynthet, har blitt et av hovedproblemene som relevante helse- og utdanningsinstitusjoner i Kina ønsker å løse. For noen dager siden fokuserte Ping An Life på ungdoms øyehelse, og lanserte innovativt “Vi er alle velsignet-Care for Rural Youth Eye Health Program”.

I følge rapporter vil denne hendelsen gjennomføres i 12 provinser, kommuner og autonome regioner, som dekker 457 Ping An Wisdom Primary School 29 Ti tusen studenter. Aktivitetene inkluderer screening av øyehelse for skoleelever, etablering av en personlig refraktiv utviklingsfil og dynamisk overvåkingsinformasjonsplattform, og rettidig tilbakemelding av studenters øyehelsedata til klasselærere og foreldre for å minne dem om å ta hensyn til endringene i ungdomsvisjonen. Samtidig ble det holdt foredrag om kunnskap om øyehelse for tenåringer, lærere og foreldre for å svare ytterligere på oppfordringen om beskyttelse av øyehelsen og deltagelse av alle borgere.

I tillegg til å popularisere kunnskap og veilede alle til aktivt å forebygge og unngå unge menneskers nærsynthet, utvidet aktiviteten også en hjelpende hånd til studenter som allerede har hatt synsproblemer: gratis briller for fattige studenter som lider av mild nærsynthet; Fattige studenter lån med betalingsanmerkning øyesykdommer som seksuell grå stær, glaukom og hornhinneblindhet vil få lån med betalingsanmerkningisinsk hjelp i henhold til faktiske behov for å gjenopprette normal syn eller redusere symptomer.

Mens den populariserte kunnskap og omfattende behandling, uttalte den aktuelle personen som hadde ansvaret for Ping An Life at arrangementet vil utnytte positiv sosial energi ved hjelp av online og offline resonans på samme frekvens, slik at flere kan delta i dette helsevennlige arrangementet.

I tillegg lanserte Ping An livsforsikring også en veldedighetsbegivenhet lån med betalingsanmerkning nærsynthet, og inviterte publikum til å gå inn i barnets nærsynthetsområde og fullføre det i form av nærsynthetssimulering 100 – 1000 graders utfordring, personlig erfaring og forståelse av unges synsproblemer, og utløser Vær mer oppmerksom. (Xu Weina)

(Ansvarlige redaktører: Xu Weina, Qiao Xuefeng)

Alle rettigheter i People's Online Edition, bruk er forbudt uten skriftlig tillatelse

Copyright © 1997 – 2020 av www.individuals.com. cn. alle rettigheter forbeholdt