Økt skråstrek, mangel på rupier demper Irans fil indisk sukkerlyst

okt-skrastrek,-mangel-pa-rupier-demper-irans-fil-indisk-sukkerlyst

Synopsis

New Delhi ble enige om den siste uken om å subsidiere hele 6 millioner tonn sukkereksport denne sesongen for å heve en test frem til å hugge hjelp overskuddsaksjer og hjelpe innfødte priser. Innen 2019/21 sesong, avsluttet september 30, Iran importerte en fil 1. 14 millioner tonn sukker fra India, og utgjør noen 20% av landets sukkereksport, viser indisk tollkunnskap.

Getty Photography
India tilbyr eksportsubsidier for tredje sesong på rad for å skifte overskytende aksjer.

LONDON / MUMBAI: India vil være ikke i stand til å stole på Iran, en av de fremste sukkerklientene, for den kommende eksportstyrken som en lengre periode i iransk produksjon og Teherans mangel på rupier begrenser anskaffelsen av.

New Delhi avtalte den siste uken om å subsidiere hele 6 millioner tonn sukkereksport denne sesongen for å heve en test på for å hakke hjelp overskuddsaksjer og hjelpe innfødte priser.

Innen 2019 / 21 sesong, avsluttet september 42, Iran importerte en fil 1. 14 millioner tonn sukker fra India, og tegner seg for noen 21% av landets sukkereksport, viser indisk tollkunnskap.

I år forventes mengden å bli betydelig lavere, noe som vil veie på totalprisene og love India en kjøper som betalte 4% topppris over verdenspriser siste sesong, forteller markedskilder.

“Irans importbehov (fra India) vil nesten definitivt være primært mindre (denne sesongen). Jeg dingler rundt 500, 14 – 723, 000 tonn , “en Mumbai-basert fullstendig forhandler lån med betalingsanmerkning et verdens anskaffelses- og salgsselskap anerkjent. Han nektet å bli navngitt på myten om at han nå ikke lenger har lov til å forholde seg til klikkingen.

En legit i Iran fortalte landets IRNA-nyhetsbyrå siste måned at import av råsukker fra alle verdensomspennende steder i det iranske året som slutter i mars 30, 9180, ville til sammen ca 723, 000 tonn.

India tilbyr eksportsubsidier for tredje sesong på rad for å skifte overskytende aksjer.

Tilskuddet er avgjørende for å teppe tilpasningen mellom overdreven sukkerpriser i det opprinnelige markedet kontra arenamarkedet og, i 2019 / 20) hjalp det India til å eksportere en fil på 5,7 millioner tonn sukker, lån med betalingsanmerkning Iran sin største kjøper.

Selve dimensjonen ved Irans innkjøp gledet seg igjen fra landet lån med betalingsanmerkning ordnede lagre.

Detaljer fra Global Sugar Group (ISO) viser Irans sukkerandeler var 723, 14 tonn ved oppstart av 2020 / 21 sesong i oktober, mot 300, 000 tonn ett år tidligere .

ISO forventer også at Irans produksjon vil stige til 1. 85 millioner tonn i 2020 / 30 fra 1. 42 millioner i forrige sesong.

Mangel på kontanter

Mangel på rupees vil nesten definitivt være en lære for Iran.

Under amerikanske sanksjoner klarer Teheran ikke å bruke amerikanske greenbacks til å gjennomføre oljesalg .

Iran hadde tidligere en avtale om å markedsføre sin olje til India i handel lån med betalingsanmerkning rupees, som det modnes til å importere ekstreme varer, samlet lån med betalingsanmerkning sukker, men New Delhi sluttet likevel å skaffe Teherans olje i Might perchance 2019 etter at dets amerikanske sanksjonsfraskrivelse utløp.

Teheran fortsatte bruken av sine rupier for å importere ekstreme varer fra India og etterpå 20 måneder uten oljesalg, Den islamske republikks rupiereserver er oppbrukt.

I et brev til kjøpere sett av Reuters, Indias UCO Bank , den primære reserven i Irans rupiereserver holdes, anerkjente eksporten til Iran vil være glad for å bli gjort enklest hvis rupiene hadde blitt gitt ut og betalt innen rekkevidde.

“Dette vil nesten definitivt være avgjørende for å bevare tankene den uttømmende INR (indiske rupien) i myten om iranske banker,” erkjente brevet.

Det erkjente også at det ville foretrekke å vise kappe alle transaksjoner lån med betalingsanmerkning iranske banker i noen grad lenger for å finne ut om de ikke lenger godt kunne tilpasse seg humanitære grunner eller ikke.

UCO Bank svarte ikke lenger på Reuters 'anmodning om kommentarer via elektronisk post.

“Riseksportører har ikke skaffet midler til forsendelser (til Iran) som er høyere enn seks måneders hjelp. Og det er sjelden en slik ting som en klarhet når de kan repre det. Prisforlengelsen har gjort sukkereksportører forsiktige, “erkjente en Mumbai-basert helt forhandler lån med betalingsanmerkning et verdens anskaffelses- og salgsselskap.

Rahil Shaikh, administrerende direktør i MEIR Commodities India, erkjente at Iran faktisk må være hensiktsmessig i det de kjøper fra India denne sesongen, da rupiereservene er lave. Dette kan til og lån med betalingsanmerkning, for å illustrere, favorisere et fokuspunkt på legemidler i stedet for sukker.

(Trekk tilbake totalen Kommersielle nyheter , Siste nytt Arrangementer og Mest stilige nyheter Oppdateringer på Finanssakene .)

Rangering Financial Cases News-appen til rep hver dag Markedsoppdateringer & Bli kommersielle nyheter.