Mrs Bectors Meals deler til sjekkliste på kurs på torsdag

mrs-bectors-meals-deler-til-sjekkliste-pa-kurs-pa-torsdag

Mrs Bectors Meals Specialties, som nylig avsluttet sine Rs 541 – crore børsnotering , vil produsere sin debut på børsene torsdag. aksjeandelene vil utvilsomt bli notert på BSE og National Inventory Replace .

Syltetøyet, som leveres i forhold til Rs 286 – 500, pleide å bli abonnert en hel del 198 ganger i løpet av den tre-dagers budjobben, lån med betalingsanmerkning HNI-kvoten tegnet av en stall 620. 85 ganger.

lån med betalingsanmerkning dette endret syltetøyet seg til uten tvil en av først og fremst de mest abonnerte børsnoteringene noensinne. Det trumfet også abonnementet på Burger King India, Mazagon Dock Shipbuilders og Happiest Minds Applied sciences som kom tidligere i løpet av året.

Fru Bectors Meals børsnotering kjøpte bud for 2, 85, 10, 50, 200 aksjer i opposisjon til 1, 36, 40, 286 aksjer som tilbys, i henhold til tilgjengelige data på NSE. Tilbudet inneholder en nylig jam av Rs 60 crore og et forslag om salg av opp til Rs 541.

SBI Capital Markets, ICICI Securities og IIFL Securities var forvalterne av tilbudet.

Mrs Bectors Meals produserer og markedsfører forskjellige produkter som kjeks, brød og boller. Det markedsfører et stort mangfold av kjeks og brød under henholdsvis flaggskipet 'Mrs Bector's Cremica' og 'English Oven'.

(Hva er engasjerende Sensex og Nifty Tune mest markedsdata , lagerretningslinjer og utdannet råd om ETMarkets . I tillegg er ETMarkets.com nå på Telegram. For raskeste dataindikatorer på monetære markeder, investeringsalternativer og aksjeindikatorer, abonner på Telegram-feeds .)

Last ned Appen for økonomiske situasjonsfiler for å sikre daglige markedsoppdateringer og er bosatt Erstatt filer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *