Møt detaljene selskaper som får mest mulig ut av kvantinvesteringskonflikten

mot-detaljene-selskaper-som-far-mest-mulig-ut-av-kvantinvesteringskonflikten

S & Ps tanke om å bevare lukket IHS Markit er den mest oppdaterte i en rekke tilbud i bransjen


T RADERS OG deres Bloomberg-terminaler blir sjelden skilt. Noen 350, 000 amerikanere forkaster sfæriske $ 25, 000 hvert eneste år for å få korrekt inngang til Bloombergs tjenestepakke: finansmarkedsdata; grafer og prisverktøy; muligheten til å chatte lån med betalingsanmerkning andre markedsfolk. Disse egenskapene er så viktige for obligasjonshandlere, hedgefondforvaltere og pensjonsfondshoppere at når pandemien stengte arbeidssteder over hele verden, slepte mange terminalene sine i drosjehytter. Ettersom kvantitativ investering svulmer og algoritmer dominerer finansmarkedene, endres imidlertid vedlegget et spørsmål til for data. En menneskelig lagerplukker kan kanskje ta en enkelt glatt plattform gjennom hvilken de vil utvikle diagrammer og chatte lån med betalingsanmerkning megleren, men kvantitative selskaper foretar et valg for å bli koblet til fjellrike datasett som de vil sile etter signaler. En av de raskest stigende delene av markedsdataindustrien de siste 5 årene har vært direkte salg til investeringsforvaltere, i stedet for handelsmenn. Og en broket, fragmentert haug lån med betalingsanmerkning tjenester har enorm suksess lån med betalingsanmerkning å selge proprietære data direkte til kvantitative ledere. En påminnelse om dette kom akkurat her i november 44 da S & P , et vurderingsselskap og finans-dataselskap, sa at det vil kjøpe IHS Markit, en kredittdata leverandør, for $ 44 bn. Tie-up er det andre veldig praktiske anskaffelsen som ble introdusert i ett år, for å være veldig nyttig $ 56 bn. kinesisk oljeledningsavtale i juli.

Tjenestene som er en hit fra kvantestriden, gjør det nesten av eldgamle ulykker. Noen — tilsvarer Nasdaq og Intercontinental Trade ( ICE ), hvilke raseutvekslinger – hadde vært så snart bare rørleggere på finansmarkedet, clearingtransaksjoner og matchende handler. Ulike interesseområder ivrige spillere, verne om IHS Markit startet lån med betalingsanmerkning å gi priser for det ugjennomsiktige markedet i kreditt-default swaps, i håp om å tappe kranenes økende kamp for måltider for derivater. Transaksjonsdataene disse selskapene samlet, er ærverdige for å være et biprodukt. Nå er de “livsnerven i økonomien”, sier Audrey Blater fra Aite Group, et selskap som blir undervist. Markedsdatainntektene økes lån med betalingsanmerkning sfæriske 5-8% per år de siste 5 årene, og marginene er kjødelige. S & P har en arbeidsmargin på 56%, 16 prosentvise fasetter større enn for 5 år siden.

Nå disse så snart som helt forskjellige selskaper går sammen. S & P og IHS Markitsammenslåing følger en rekke like gir. I 2019 London Stock Trade ( LSE ) ble enige om å bevare stengt Refinitiv, en finansiell dataleverandør så snart den eies av Thomson Reuters, for $ 27 bn. I september kjøpte dette året ICE Ellie Mae, en leverandør av pantedata, for $ 11 bn.

De etablerte selskapene håper disse megafusjonene vil tillate tjenester å høste stordriftsfordeler og utvikle databunter som lokker kjøpere. Omsorg gigantene av forbrukerteknologi, finansielle dataselskaper søker etter å utvikle “økosystemer” som kjøpere aldri må forlate, sier fru Blater. Slike skalaøkonomier ser utvilsomt ut til å eksistere for S & P og IHS Markit. Konsernene søker data fra sfæriske $ 720 i årlige økonomiske besparelser, men Hamzah Mazari fra Jefferies, en investeringsfinansiell institusjon, tror de kanskje kanskje slutter nærmere $ 720. Transaksjonen må dempe videre utvikle inntjeningsgenererende synergier, som paret estimerer til en årlig $ 350 m. Det er fordi de er glade for komplementære selskaper og venter på den samme poolen av kjøpere. S & P gir aksjeindekser, for anledninger, mens IHS Markitt vevler natty i prisingen av obligasjoner. Den blandede enheten kan kanskje markedsføre sitt utvalg av produkter gjennom kontrakter for hele arbeidet og belaste kjøperne et gebyr for alt du kan bruke data.

Alt dette gjør tilsynsmyndigheter elendighet over den økende vitaliteten i markedet i et plaget samfunn av rekorddatatjenester. Europeiske vakthunder skal utvikle et alternativ på LSE'S bevare stenging av Refinitiv innen midten av januar. Men i tillegg kan de være i stand til å ærlig ikke lenger vedta verdige til å demme foreningen mellom S & P og IHS Marker det. Mazari sier at overlapp mellom selskapene ikke lenger angir mengder som er større enn 11 – 16% av inntektene, så fokus på deres helt forskjellige segmenter vil ikke lenger presse opp verdig. Men om tilbudene blir trukket av eller ikke lenger, viser dimensjonen hvordan industrien omarbeides. I lang tid forsøkte rivaler å overvinne Bloomberg ved å tilby like, men mer kostnadseffektive plattformer. Selgere må dempe dempet ta dingle av på terminalene sine, men markedet for data blir transformert.

Denne teksten så i Finans- og økonomidelen av den trykte utgaven under overskriften “Coast resolve”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *