London for å pålegge julelåsing etter hvert som nytt virusstress øker

london-for-a-palegge-julelasing-etter-hvert-som-nytt-virusstress-oker

Britiske toppminister Boris Johnson kunngjorde lørdag en “stop at dwelling” -repetisjon for London og sørøst-England for å slakke et helt nytt coronavirus-stress som er mye ekstra smittsomt.

Tidlige rekorddata antyder at det nye stresset tilsynelatende vil være “så mye som 70 p.c ekstra overførbart,” erkjente Johnson på en TV-orientering.

Han bestilte nye restriksjoner for London og Sørøst-England fra søndag og hevdet at “innbyggere i disse områdene må stoppe ved å bo” nå ikke nå så mye som til desember 30.

Hensikten lån med betalingsanmerkning de nye retningslinjene er å slakke ut spredningen av det nye stresset til områdene det fester det ennå ikke er utbredt.

Tiltakene vil bety at en tredjedel av Englands befolkning nå ikke kan vandre frem og tilbake eller møte andre husholdninger til jul.

Det ble en gang et dramatisk opptrapping etter at Johnson erkjente avslutningsuken at det ville være “umenneskelig” å “avlyse julen” ved å forby familiesammenkomster, til tross for den ubestridelige virkeligheten at han foreslo amerikanere å være enige lån med betalingsanmerkning begrenset feiring.

“Det er mil lån med betalingsanmerkning et ekstremt tungt hjerte, jeg må gjenta deg. Vi kan nå ikke fortsette lån med betalingsanmerkning julen som planlagt,” instruerte Johnson nasjonen.

“Alas når fakta erstatter, eller ikke, vil det tilsynelatende være det viktigste å bytte kapasitet.”

Kunngjøringen kom da Storbritannia har vurdert økende saker og klinikkinnleggelser denne måneden.

“Dette viruset har tatt av, eller ikke engasjerer det raskt, og eller ikke er det viktigst uunngåelig for en intelligent utvikling i klinikkinnleggelser,” erkjente Patrick Vallance, regjeringens viktigste vitenskapelige rådgiver.

På lørdag var det 27, 052 nye saker i Storbritannia, en liten av nå ikke så mye som på Fredag.

Ikke-viktige utsalgssteder, treningssentre, kinoer, bowlingbaner, kasinoer, frisører og neglestenger vil tilsynelatende være stengt i London og andre berørte områder, sammen lån med betalingsanmerkning Kent, Buckinghamshire og Berkshire.

Totalt en person fra en familie vil tilsynelatende få lov til å oppfylle en person fra en annen familie i en offentlig region utenfor.

Bare journalistikk regner kontanter. Gjør sterkere forekomster av Malta for avtrykk av en kaffe.

Gjør sterkere oss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *