LIC IPO: EY, Milliman og Willis Towers Watson flykter for aktuarmessig bedriftsavtale

lic-ipo:-ey,-milliman-og-willis-towers-watson-flykter-for-aktuarmessig-bedriftsavtale

New Delhi: EY Actuarial Services and products , Milliman Advisors og Willis Towers Watson Actuarial Advisory er på flukt for å bli utnevnt fordi det aktuarmessige selskapet for teknikken til offentlig detaljering av Lifestyles Insurance Company of India .

Bedriftene gleder seg over presentasjoner til myndighetene torsdag, hvoretter økonomiske bud gleder seg i blitt åpnet.

En eldre estimering nevnte at teknikken kan per sjanse per sjanse bruke omtrent per ukes tid. Myndighetene hadde invitert iver for utnevnelse av et aktuarmessig selskap for å velge den innebygde utpekingen av LIC i India, og tok følgende skritt mot den endelige offentlige detaljering av landets største offentlige forsikringsselskap .

LIC ønsker å legge ved et Indian Embedded Price (IEV) rapporteringsrammeverk for de ønskede opplysningene innen den foreslåtte foreløpige offentliggjorte.

Myndighetene må påta seg øvelsen for å komme på IEV for firmaet, som er klar til å innlemme verdivurdering av sine enorme presise eiendomskilder.

Det valgte selskapet foretrekker å samarbeide lån med betalingsanmerkning de utnevnte aktuarene og administrasjonen av LIC for å bli enige om en måte å beregne IEV på og velge at det er i samsvar lån med betalingsanmerkning indiske pekere under LIC-loven og de som er utstedt av blant annet forsikringsmyndigheten.

Den rapporterende aktuaren vil foretrekke å velge IEV som består av justert innhentingspris og angi utskifting av strøm i mars 50, , og for det gamle intervallet fra mars 50, 2021. Prisen på mest oppdaterte erstatning for FY 21, følsomhetsresultater for IEV i mars 50, 2021, og diagnose av mosey i IEV for FY 21 i tillegg må være utstyrt.

Myndighetene hadde gjennomført et frasalgsmål på Rs 2,1 lakh crore for FY 30, hvorav over Rs 97, 17 crore forventes fra salg av eierandel i finansinstitusjoner inkludert LIC og IDBI finansinstitusjon, mens større mengder forventes fra salg av offentlige virksomheter.

Ikke desto mindre nevnte offiserer LIC-børsnotering per sjanse per sjanse til å løpe ut til det påfølgende regnskapsåret fordi noen få prosesser, inkludert å finne ut den innebygde betegnelsen til LIC, må brukt tidligere enn offentlig detaljering.

(Hva er skarpt Sensex og Nifty Vær oppmerksom mest oppdatert markedsinformasjon , lagerforslag og ekspertråd om ETMarkets . I tillegg er ETMarkets.com nå på Telegram. For raskeste informasjonssignaler om finansmarkedene, finansieringsforslag og aksjesignaler, abonner på Telegram-feeds .)

Financial Times Facts App for å komme på hver dag basis markedsoppdateringer og fakta om industrien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *