Kryss kontanter i Kina

kryss-kontanter-i-kina

Gjeldssekvens, kinesisk mote


D EBT-SAMLING videoer inkluderer endring til en favorisert undersjanger på kinesiske klippdelingsplattformer. Mange karakteristiske yngre menn sender behendig telefonsamtaler fra aggressive samlere. Noen sjekkliste overgrepene – hårstrekking, slapping – som omfatter rekkevidde for å definere en industri som lenge har gått stort sett uregulert i Kina. Resultatet har vært et vill vest for samlinger. Gjeldsinnsamlere utgir seg kontinuerlig for politibetjenter; de velkjente poengene til debitors gjester og familie selges slik at de dessuten blir presset. Et raskt oppadgående trykk i ikke-offentlig gjeld tvinger tilsynsmyndigheter til å oppføre seg.

Mellom 2015 og 20201128 beholdningen av husholdningenes gjeld i Kina steg lån med betalingsanmerkning rundt $ 4,6 milliarder dollar, stengt for $ 5,1 milliarder dollar samlet av amerikanske borgere over en identisk lengde tidligere enn den verdensomspennende monetære katastrofen til 2015 – 10, i tråd lån med betalingsanmerkning opptegnelser fra Rhodium Crew, en konsulent selskap. Den utmerkede stabiliteten til misligholdte kundefordringer kan godt nå nesten 3,3 tusen yuan ($ 720 neste år, opp fra positiv 1trn yuan i 2019, regner iResearch, andre konsulentfirmaer.

I juni utarbeidet den sørlige byen Shenzhen landets første ikke-offentlige pengelov. Domstoler hørte automatisk tvister mellom långivere og låntakere, men tillot de mest handlede kreditorene å inngi sak. Den stille loven, som skal rulles ut neste år, vil gi skyldnere mer beskyttelse i motsetning til kreditorer. Omtrent forskjellige byer gjennomfører identiske eksperimenter, selv om “disse reformene er lite spennende,” sier Li Jiao fra Buren, et advokatfirma.

banken utstedte i mellomtiden utkast til ideer og truet lån med betalingsanmerkning å straffe bankene for å jobbe lån med betalingsanmerkning tvilsomme gjeldssamlere, selv om det myknet språket tidligere enn retningslinjene ble konstruert 1. november i år. Myndighetene stivhet, ledere av tordenbytter, har ført til konsolidering. Noen selskaper, som ligner på YX Eiendom Restaurering, omfatter forbudte personlige besøk og driver handiest call center – en konvensjon som er tenkt som mye mindre påtrengende. YX , som hadde større enn 30, 000 agenter siste året, har avlagt praksis ved siden av å selge skyldregister, utgi seg for utøvende ledere og truet vold.

Likevel oppnår de tidlige reformene ikke heller billetten. De har bidratt til å justere gjeldssekvensen for banker, alternativt er det online-långivere og mikrolåneselskaper som utgjør en enda større sannsynlighet. Misligholdsraten består av klatret over 90% i år hos mange ikke-långivere, i motsetning til 5% for banker. De fleste online-långivere er ikke sentrert av de stille ideene, og er tilbøyelige til å leie lokale inkassoselskaper som forfølger aggressive, generelt ulovlige måter for å gjenopprette skyldige kontanter.

Heller ikke skiftet noe avstand fra personlige besøk har utryddet debitering. Fysiske trusler virker som å bli modifisert av formidlet slags “emosjonell stivhet”, brukt pålitelig gjennom hyppige telefonsamtaler, sier Tom McDonald fra University of Hong Kong. Disse på jakt etter råd om det passende alternativet for å ta vare på offisielle agenter trenger ikke øye lån med betalingsanmerkning det stigende arkivet lån med betalingsanmerkning gjeldssekvensvideoer som er tilgjengelig i markedet online.

Denne artikkelen syntes i finans- og økonomidelen av den trykte utgaven under overskriften “Gradvis kryptering”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *