Kinas volum for ekspresslevering oversteg 80 milliarder stykker i år

kinas-volum-for-ekspresslevering-oversteg-80-milliarder-stykker-i-ar

12 Om morgenen i måneden 21 ble det laget en eske lån med betalingsanmerkning lokale produkter fra Luotian Huanggang, Hubei Transport lån med betalingsanmerkning SF Express, vil bli levert til mottakeren i Changsha, Hunan 12 måned 22. I følge sanntidsovervåking av China Express Big Data Platform of the State Post Bureau, var denne pakken heldigvis 800 milliardekspressen i Kina på 2020 år.

Kinas volum for ekspresslevering i år har nådd 500 milliarder stykker siden september 10, og hver Hver måned klatret vi et titalls milliarder trinn og oppnådde de “fire påfølgende hoppene” til det brøt 800 milliarder stykker, og igjen skapte vi en ny rekord i historien om Kinas ekspresslevering.

I år har veksten i Kinas ekspressleveringsvirksomhet opplevd en overgang fra negativ til positiv og deretter tilbake til det høye området. Påvirket av den nye kronepneumoniepidemien gikk det nasjonale ekspressleveringsvolumet på et lavt nivå i januar, lån med betalingsanmerkning en negativ vekst for første gang, og en rask bedring og en positiv vekst i februar. I begynnelsen av andre kvartal, etter hvert som gjenopptakelsen av arbeid og produksjon og markedet fortsatte å utvikle seg, har vekstraten for ekspressleveringsvirksomhet akselerert betydelig og returnert til mer enn 30%.

For tiden har postekspressindustrien i utgangspunktet kvitt seg lån med betalingsanmerkning virkningen av epidemien. Det daglige gjennomsnittet på 300 millioner stykker har blitt normen, og det daglige gjennomsnittet på mer enn 400 millioner brukere har blitt servert. Rollen som å betjene folks levebrød har blitt mer fremtredende og bidratt til å glatte den innenlandske og internasjonale dobbeltsyklusen. Overvekt, den nye nettverksverdien ved å koble tusenvis av byer og hundrevis av næringer, koble tusenvis av husholdninger og koble til online og offline, spiller en rolle for å akselerere konstruksjonen av et nytt utviklingsmønster.

“Postekspressindustrien kan overvinne virkningen av epidemien og komme tilbake til den høye vekstsonen som svar på vanskeligheter, takket være industriens første gjenopptakelse av arbeid og produksjon, og akselerasjonen av online og offline integrering i det kinesiske forbrukermarkedet Takk til 400 broren Wan Express sitt harde arbeid dag og natt som en hardtarbeidende “liten bi”. ”Den relevante ansvarlige for State Post Bureau sa at ekspresslevering er den viktigste leveringskanalen for online forbruk. Den kraftige utviklingen av e-handel har blitt den viktigste kilden til vekst i ekspressleveringsvirksomhet. Samtidig har tredje- og fjerdedels byer og landlige markeder økt raskt. Mens forbrukerne nyter økonomiske online shoppingtjenester, har ekspressmarkedet også fått en ny utvidelse av skalaen.

I løpet av den “trettende femårsplanen” utviklet Kinas ekspressleveringsindustri seg raskt og kvaliteten og effektiviteten ble forbedret.

Postforsendelsessystemet har blitt kontinuerlig fullført – et nettverkssystem som dekker urbane og landlige områder, og som er til fordel for hele folket, har blitt etablert, alle de etablerte landsbyene har oppnådd levering av direkte post, og ekspressleveringssteder har i utgangspunktet oppnådd full dekning av byer og tettsteder; skalaen har fortsatt å utvide-Post Det totale forretningsvolumet og ekspressleveringsvolumet har nesten blitt firedoblet, og ekspressleveringsvolumet og veksthastigheten for ekspresslevering har blitt rangert først i verden; volumet av ekspresjonslevering er førsteplass i verdensovergående utviklede økonomier som USA, Japan og Europa Totalt overstiger bidragsraten til verdensvekst 50%; for å fremme utviklingen av e-handelseffektive leveringstjenester fremmer velstanden til e-handel, og støtter online detaljhandel som overstiger 10 billioner yuan; å fremme sysselsetting – postekspressindustrien skaper mer enn 10.000 nye jobber 20 hvert år, og stabiliserer sysselsettingen for landet Gi fremragende bidrag.

Eksperter mener at rekordhøye volum for ekspresslevering fremhever velstanden i Kinas ekspressleveringsmarked og den kontinuerlige forbedringen av utviklingskvalitet og effektivitet, noe som gjenspeiler det gode momentumet i Kinas økonomiske bedring og sterke forbruksmakt for å realisere postekspressindustrien. Den 13. femårsplanen er vellykket avsluttet lån med betalingsanmerkning et fantastisk slag.

Den relevante ansvarlige for Statens postbyrå sa at postekspressindustrien vil benytte seg av mulighetene for utvikling av den digitale økonomien, spesielt innen e-handel, big data og blockchain, for å fremme den digitale og intelligente transformasjonen av industrien Oppgrader og akselerere bransjens høykvalitetsutvikling.

(Ansvarlig redaktør: Zhao Anni (praktikant), Li Dong)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *