Kan du sjanse til å stille deg med europeiske aksjer?

kan-du-sjanse-til-a-stille-deg-med-europeiske-aksjer?

Kjøttet på banen er at problemene ikke lenger er så skadelige som du nesten helt sikkert tror


T WO MEN sitter i tilstøtende restaurantboder. Man snakker langt – om å sette kollektive reiser, kvinner, moral, ta sjanser, leve på et tidspunkt om gangen. Det motsatte er betatt. “Samtidig som du dør, kommer du til å angre på problemene du ikke oppfinner,” sier taleren. Etter ekstra av dette sukker han, tar en pause og gir sin nåværende venn en drink. Deretter tar han ut en tegning. “Dette er en del av landet,” sier han. “Hør på hva jeg skal utsette deg nå.”

Slik er Richard Roma, alfaselgeren i “Glengarry Glen Ross”, en spill av David Mamet, forfører en fremlån med betalingsanmerkning til å anskaffe en kanal lån med betalingsanmerkning ubebygd land. Scenen involverer tankene når man grubler over investeringssaken for aksjer i eurosonen. Uttrykket “tid til å motta europeiske aksjer” kan fremkalle det samme settet av skremt svar som en invitasjon til å motta sumpmark i Florida. En skrå bruttosalgsposisjon er kontinuerlig nyttig – til og lån med betalingsanmerkning å anta at det nå kanskje kanskje til og lån med betalingsanmerkning er en smartere tid enn vanlig å konstruere den.

Hvordan ville en børsmegling Ricky Roma selge historien om eurosonen? Det viktigste elementet er ikke lenger å selge det: Europa blir ikke lenger ombygd. Kjøttet av det er at problemene ikke lenger er så skadelige som du nesten helt sikkert tror. Eurosonens svakheter vinner ikke lenger borte, men er utenom det vanlige mye mindre lammende. Det er tilbøyelig til å oppfinne ganske godt i de tidlige fasene av kommersiell restaurering. Det kan kanskje kanskje være etisk å være tilstrekkelig til å stenge avtalen.

En sikker handel som eurosonen har skapt, er i bøker og artikler om hvordan det er et halvt utført prosjekt. Det er en monetær union, men ikke lenger en politisk union. Det indre markedet er fragmentert i produkter og selskaper og bank. Skatte- og utgiftsvalg tas på nasjonalt scenen. Ikke desto mindre endres problemene heller. Den europeiske sentrale finansinstitusjonen ser ut til å være som å være ekstra forsiktig for sine venner enn den gjorde, 2010. Elsk dem, det er omtrent forpliktet til reflasjon. Den hawkiske tyskeren har en effekt på at apparatet har avtatt. Og pandemien herder hang-united States rundt finanspolitisk stimulans. EUs restaureringsfond er et skritt i retning av en delt skattemessig beskyttelse. Det er ikke lenger mammut. Likevel er det ikke lenger noe heller.

Eurosonens aksjemarked har lidd under et svakt punkt i oppbyggingen: for få av de digitale firmaene til den lange vandringen; for mange av de tidligere industribedriftene. Ikke desto mindre har tiden også gått bort fra dette. Etter år lån med betalingsanmerkning mindre effektivitet hadde Europas banker og energiselskaper gått ned til en 14% en del av markedsverdien i den slappe sommersesongen, som Graham Secker fra Morgan Stanley, en pengeinstitusjon, verdifull på den tiden. Ekspertise hadde endret seg til den største enkelt sektor innen Euro Stoxx 50 referanseindeks, på 14%. Aksjemarkedet er fortsatt et ekstra syklisk spill enn det i USA. Likevel er det ikke lenger oppreist å snakke om at Europa er en teknologisk øde kanal. Oppnådde kapitalister fokuserer på å henvise begeistret til energien i rørledningen til gadget-startups over hele det kontinentale Europa. som vekker nysgjerrighet. Hvis Europa har vært fett taperen fra pandemien, må det være en fettmottaker av gjenåpning, går ett argument. Prognosen for inntjening per del-utvikling neste år er så overdreven som 50% for Euro Stoxx, i takt lån med betalingsanmerkning Mislav Matejka fra JPMorgan. Et engangshopp kunne kanskje ikke lenger galvanisere utenom det vanlige. Det er likevel en første kurssak om at aksjer i eurosonen kanskje kanskje kan oppmuntre nysgjerrighet utover 2021 – at “rullebanen er lenger ”, som hr. Secker formulerer det. Den stimulerende oppnåelsen av EU ' Restaureringsfondet vil utvilsomt ikke lenger føles før 20201205. Etter hvert som global finansiell restaurering beholder sterkere, vil investorene oppstå for å være ekstra nød over bedre inflasjon. Det kan kanskje kanskje favorisere en ekstra lengre varighet i retning av sykliske aksjer.

Hvorfor ikke lenger bare nettbaserte aksjer i fremvoksende markeder som alle andre? Du fortsetter å tjene eksponering mot firmaer som tjener glede av økonomisk restaurering; du tjener også mange tekniske aksjer; og på det sterkeste av alt dette tjener du glede av en svakere greenback, som kontinuerlig er verdifull for finansieringsgebyrer i utviklingsøkonomier. Visst, greenback er spådd av mange å miste ytterligere etasje. Likevel hva om det ikke gjør det? Og hva om statens avkastning stammer fra oppadgående skyveflåte? Det kan kanskje være en plagsom blanding for fremvoksende markeder. Europa kan være den sunnere innsatsen. (En børsmegler Ricky Roma kan kanskje hevde at du bare ikke vinner på nettet. Snatch heller av begge.)

ABC – kontinuerlig lukkes – er mantraet til Roma og hans lån med betalingsanmerkning selgere. Det er vanskeligere å forsegle avtalen når historien ikke lenger er “problemer er enorme”, men rimeligvis “problemer er betydelig bedre enn de hadde vært”. Avslappende, dette teller som en pris-over-første-prisnivå til dette punktet fordi eurosonen går, til tross for den ubestridelige virkeligheten at det er en uvanlig å slå på. Til tross for alle brikkene handler det i stor grad om gjenåpning.

Denne teksten så innenfor finans- og økonomifragmentet av utskriftsmodellen under overskriften “ABC for eurosonen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *