Joe Bidens sekvens av forretningsrådgivere varsler hans prioriteringer

joe-bidens-sekvens-av-forretningsradgivere-varsler-hans-prioriteringer

De ansatte skiller seg ut for sitt mangfold, og dens vekt på innfødte klimabrytere og arbeidstakerrettigheter


J OE BIDEN'S konto som president kan også lån med betalingsanmerkning hell hengse på hans svar på USAs økonomiske problemer. Den 1. desember lanserte den valgte presidenten sin innsats for å ærliggjøre økonomien, da han formelt avduket sine valg for topp politiske jobber. Hans økonomiske arbeidere skiller seg ut for sin mangfold, sin interesse for innfødte klimabrytere, og dens vekt på velferden til arbeidende mennesker, og sender et ærlig passende signal om Mr Bidens prioriteringer. Dens overordnede tema vil imidlertid være å reparere en økonomi som er rammet av covid – 19.

Mange av navnene på skiferen er kjent. Hvis Senet bekrefter det, vil Janet Yellen utvikle seg til USAs første kvinnelige statssekretær. Hun samler en av de mer imponerende karriere innen offentlig leverandør innen økonomifaget, etter å ha ledet Council of Economic Advisers ( CEA ) i sentrum av Clinton-administrasjonen, og Federal Reserve fra 2014 til 2018.

Opplev hverandre, fru Yellens kolossale aksept på tvers av demokratiske fraksjoner absolutt selvtillit forvandlet til et nivå i hennes favør. I motsetning til Mr Bidens CEA – et rådgivende organ for wonks som tar sikte på å grunnlegge presidentens politikk innen sunn økonomi – er også i utgangspunktet det mest innovative innen moderne samtale. Dette vil bli ledet av Cecilia Rouse, en økonom ved Princeton University, som hvis bekreftet muligens muligens muligens vil være den første skyggefulle damen som leder styret. Fru Rouse er sjelden noen fremlån med betalingsanmerkning for Washington, etter å ha gitt hver faktura Clinton og Barack Obama i sentrum av deres setninger. Hun har også utført imponerende studier; hennes arbeid som viser at studentgjeld også kan avskrekke studenter lån med betalingsanmerkning lav inntjening fra å melde seg på college, for å illustrere, er også spesielt relevant gitt en arbeidsdebatt i Washington om visdommen i å kansellere studielån. Jared Bernstein, som ga råd til Biden om økonomisk politikk i sentrum av sitt visepresidentskap og har lenge vært et forslag til autentisk arbeidspolitikk, vil være halvparten av fru Rouse. Det vil også Heather Boushey, som driver Washington Center for Equitable Convey, en venstreorientert deem-tank. Boushey har hevdet kraftig at sjenerøs stat som herdes for damer og familier er en viktig ingrediens i kolossal velstand. (Verken herr Bernstein eller fru Boushey krever bekreftelse av senatet.)

Andre avtaler var hilst mye mindre varmt av venstresiden. Brian Deese, som er valgt til å veilede National Economic Council, presidentens høye økonomiske politiske organ, arbeidet på BlackRock, en kapitalforvalter, etter å ha fungert som rådgiver for Obama – noe som fikk noen til å frykte et par svingdører mellom regjeringen og bytt ut. Imidlertid har Deeses portefølje, som innebærer å lede investeringer i innfødte klima- og bærekraftsinitiativer, dempet noe av kritikken – og avslører betydningen som Mr Biden har for å takle innfødte klimabrytere.

Neera Tanden, leder for Center for American Development, en venstreorientert deem-tank, og Mr Biden er annerledes enn å forsinke situasjonen for ledelse og budsjett, er en mer splittende beslutning, kjent for å avgjøre på kamper lån med betalingsanmerkning veier-venstre-tilhengere av senator Bernie Sanders. Også republikanske senatorer uttrykte ubehag lån med betalingsanmerkning nominasjonen hennes; hun kan også møte den hardeste bekreftelsesrekke av dem alle. Bekreftelse vil imidlertid være mest produktiv den første av personalets mange utfordringer. Å reformere økonomien i møte lån med betalingsanmerkning en sky og republikansk opposisjon vil ikke være noen enkel aktivitet.

Grave dypere:

Les vår mest moderne dekning av presidentovergangen , etter som melder seg på Assessments and Steadiness, vårt ukentlig nyhetsbrev og podcast om amerikansk politikk.

Denne artikkelen betraktet i finans- og økonomifragmentet av trykkmodellen under overskriften “High picks”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *