Ingen offentlig interesse i å avsløre viktige aspekter ved givere av politiske partier: CIC

ingen-offentlig-interesse-i-a-avslore-viktige-aspekter-ved-givere-av-politiske-partier:-cic

NY DELHI: Det er ingen offentlig interesse i å avsløre viktige aspekter av givere fra politiske partier, den sentrale dataprisen (CIC) har holdt, og avviser en bønn om å offentliggjøre de avgjørende aspektene.

Prisen opprettholdt argumentene til Say Bank of India om at dataene som ble søkt av Pune-baserte RTI-aktivist Vihar Durve pleide å være dypest i naturen holdt av den i fiduciær evne.

Durve hadde søkt viktige aspekter ved giveren og utførelsen av valgobligasjoner fra regnskapsbøkene til Say Bank of India kilder nevnt for å markedsføre disse obligasjonene.

Etter avvisningen av kunnskap fra SBI, nærmet Durve kostnadene der han argumenterte for at SBI pleide å antas å opprettholde offentlig interesse og ikke lenger politiske partiers interesse.

Han nevnte at SBI pleide ikke lenger å være tillitsfull lån med betalingsanmerkning noen politisk feiring og har på grunn av denne sannheten ikke noe forpliktende ansvar for å maksimere det største ved en offentlig eller ikke-offentlig sektor bank; det var ikke noe forhold mellom “tro” mellom dem.

Durve hadde bedt om at dataene skulle bli avslørt av hensyn til åpenhet og ansvarlighet.

SBI, lån med betalingsanmerkning henvisning til Valgobligasjonsordning , 2018, skal nevnte data om investorer i obligasjoner være konfidensielle og kan godt ikke lenger deles lån med betalingsanmerkning noen myndighet for noe mål.

Avvisende Durves argumenter nevnte datakommissær Suresh Chandra: “Det ser ut til at det ikke vil være noen større offentlig interesse som overstyrer rett og slett personvernet til givere og donerte interesserte.”

“Prisen opprettholder motstanderne av respondenten (SBI) at ved utlevering av navnene på givere og gjerninger av valgobligasjoner fra regnskapsbøker kan det godt være ærlig å være i strid lån med betalingsanmerkning av bestemmelsene som er nedenfor Stykke 8 (1) (e) (fiduciary capability) og (j) (deepest data) of the RTI Act, “Chandra held.

Når han snakket til PTI, hevdet Durve at det pleide å være en “urimelig liste” fra CIC som den ikke nevner valgprisen , Reserve Bank of India , Lovgivningsdepartementet innvendinger. Han nevnte at det pleide å være CIC som hadde ført seks nasjonale partier under RTI-loven.

(Bestem ditt totale Bransjedata , Breaking Data Anledninger og Moderne data Oppdateringer av De økonomiske sakene .)

Bag Economic Cases Data App for å avdekke dag etter dag Markedsoppdateringer og Live Industry Data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *