I løpet av den “13. femårsplan” -perioden forblir Kinas energiuavhengige garantikapasitet over 80%

i-lopet-av-den-“13.-femarsplan”-perioden-forblir-kinas-energiuavhengige-garantikapasitet-over-80%

Beijing 12 Måned 24 Daglige nyheter (Reporter Ding Yiting) Reporter fra National Energy Spesialenheten ble informert om at i løpet av den “trettende femårsplan” -perioden har Kina aktivt fremmet energiforsyningsrevolusjonen, og dens energiavhengige garantikapasitet har alltid blitt opprettholdt på 94% eller mer.

Kinas råoljeproduksjon har stabilisert seg og kommet seg tilbake i to påfølgende år, og forventes å nå 100 millioner tonn i år. Naturgassproduksjonen har økt lån med betalingsanmerkning mer enn 100 i fire påfølgende år. Milliarder kubikkmeter vil årets estimerte produksjon overstige 1860 milliarder kubikkmeter.

Samtidig fremme kraftig utvikling og utnyttelse av ren energi, og en rekke indikatorer som vannkraft, vindkraft, solceller og kjernekraft under bygging har opprettholdt den første i verden.

Fremme kraftig bygging av energiinfrastruktur. Fullført og satt i drift viktige trans-provinsielle og transregionale kraftoverføringskanaler 24, og innså i utgangspunktet forbindelsen til de nasjonale store kraftnettene, og kraftoverføringskapasiteten fra vest til øst nådde 260 millioner kilowatt; de fire største olje- og gassimportene Den strategiske kanalen er i utgangspunktet dannet, og evnen til å tildele ressurser har blitt betydelig forbedret.

I løpet av de siste fem årene har Kinas universelle servicenivå for energi også blitt betydelig forbedret, og en ny runde lån med betalingsanmerkning transformasjon og oppgradering av landlig kraftnett er fullført. Alle store strømnett på landsbygda over hele landet drives av elektrisitet, og elektrifiseringsgraden på landsbygda har nådd %.

“People's Daily” (2020 år 12 måned 24 Dag 12 versjon)

(Ansvarlig redaktør: Zhao Anni (praktikant), Li Dong)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *