Frisk stimulusregning består av 35,2 milliarder dollar for moderne energiinitiativer

frisk-stimulusregning-bestar-av-35,2-milliarder-dollar-for-moderne-energiinitiativer

Det moderne økonomiske stimulansforslaget som er godkjent av Kongressen, omfatter omtrent $ 35. 2 milliarder til energiinitiativer, fikset lån med betalingsanmerkning sammendragsdokumenter vurdert av TechCrunch.

“Her er potensielt den ideelle energiregningen vi har blitt vurdert i løpet av et tiår, “sa policyanalytiker Dr. Leah Stokes , assisterende professor ved Bren-fakultetet for miljøvitenskap og ledelse ved College of California , Santa barbara.

Utgiftene ødelegges mellom energiloven til 2020 og Energy for the Ambiance Act, og hver og en består av moderne penger for enorme ekspertiseinitiativer.

“[The Energy Act of 2020] er et toparts, innovasjonssett lån med betalingsanmerkning to kameraer som gir energi autoriserer over $ 36 milliarder i FUD-tiltak på tvers av DOEs portefølje og styrker eller skaper fungerer grunnleggende for å fremme moderne anvendt vitenskap i markedet, “heter det i en oppsummering av lovgivningen.

Integrert i utgiftssettet er over 4,1 milliarder dollar for moderne ekspertiseinitiativer.

De ideelle vinnerne er solceller, moderne anvendt transport og energieffektivitet.

Vi glede deg over en energiregning lån med betalingsanmerkning noen klima trives, andre folk! Selvfølgelig vedtatt og snart undertegnet i lovgivning. Hva er innenfor stimulusregningen?

– Energipolitisk lov

– Energy for the Ambiance Title

Tekst her: https://t.co/np2rThDhXO

Nå skal jeg ødelegge viktige bestemmelser i denne TRÅDEN … 🧵 pic .twitter.com / BT0i5QKKkF

– Dr. Leah Stokes (@leahstokes) Desember 21, 2020

https://platform.twitter.com/widgets .js

Det er 1,5 milliarder dollar for moderne fotovoltaiske anvendte vitenskaper ved siden av sidemoduler, som konsentrerer fotovoltaisk ekspertise, moderne solcelleanlegg anvendte vitenskaper og initiativer for å forsterke fotovoltaisk produksjon og resirkulere anvendte vitenskaper. Og 2,6 milliarder dollar sparing av bosted bortsett fra transport anvendt vitenskap. Til slutt støttes fortsatt energieffektivitets- og værbestandingsfunksjoner gjennom en godkjenning på 1,7 milliarder dollar av Weatherization Support Program.

Energinettet anvendt vitenskap sikrer $ 3. 44 milliarder forbedres gjennom $ 1. 21 milliarder i assistanse for kortvarig, langvarig, sesongmessig og transport energilagring anvendt vitenskap og $ 2. 36 milliarder for natty utility and energy distribution applied sciences.

Men ytterligere $ 625 millioner er dedikert til moderne analyse, sortering og kommersialisering for hver eneste land- og offshore vindtilpasset vitenskap. Mens $ 850 sparer bolig fra hverandre for geotermisk ekspertise og $ 933 millioner til marin energi og vannkraftteknologi. til slutt kan det være $ 180 millioner øremerket for vannkraftgeneratoroppgraderinger, og oppgraderinger til ny føderal infrastruktur gjennom $ 447 millioner øremerket til Federal Energy Management Program.

I et forsøk på å sikre at pengene og innovasjonen er foreldet i næringene, er reduksjon av karbonisering i utgangspunktet det mest teknisk engstelig, det kan være en $ 625 million pott for interessenter i bransjer som jern, metall, aluminium, sement og kjemikalier, dessuten transportvirksomheter som oppstart, avaiation og langdistansetransport som kanskje kan være å søke å avkarbonisere.

Ved å gjøre disse alvorlige investeringene nå, Energien Lov om 2020 vil redusere vårt lands klimagassutslipp, sende nøyaktige betalende jobber som hjelper USA, og tillate oss å eksportere disse anvendte vitenskapene til økende markeder i et internasjonalt land for fremtidige år, hjelper, “heter det i sammendraget.

Hvis den neste ekspertisen innen anvendt vitenskap som liker allerede oppnådd enorm kommersiell assistanse, er et borettslag som får en forbedring e, så kommer en annen fjellkasse lån med betalingsanmerkning kontanter til å hjelpe kommersialisering av anvendte vitenskaper hvis levedyktighet ennå ikke er demonstrert i kommersiell skala.

Disse består av karbonholdingsutnyttelse og lagring anvendt vitenskap som kan kanskje få en forbedring på 6,2 milliarder dollar for utrulling på industri- og energisteder. Kongressen godkjenner også et $ 500 miljon analyse- og sorteringsprogram for ærefulle kommersielle karbondioksid-eliminasjonsinitiativer – – lån med betalingsanmerkning $ 160 millioner prikk ut tilskudd til ordre luft holde rivaler på anlegg som holder nå ikke lavere enn 100, 08) beregner mange karbondioksid så snart som et år.

Atom anvendt vitenskap får også sin dag i solen takket være 6,6 milliarder dollar i finansiering til modernisering av ny kjernekraftvegetasjon og form av store reaktorer. Og den begynnende fusjonserstatningen kan legge til ytterligere 4,7 milliarder dollar i beregningen for tilgjengelig kapital takket være et prick out for hyppige og anvendte analyseinvesteringer.

Alt dette forbruket kommer også lån med betalingsanmerkning penger til å skape sikker på at fremvoksende anvendt vitenskap nå ikke er ubemerket. Det er en bevilgning på 2,9 milliarder dollar til ARPA-E, den store analysearmen til ledelsen hvis konstruksjon er analogt lån med betalingsanmerkning DARPA-programmet som før var ansvarlig for nettets form. Og tar en nettfortelling fra NASA-lekeboken som kommersialiserte snarere om anvendt vitenskap, blir arbeidsstedet til Abilities Transitions, som fremmer nasjonale laboratoriepartnerskap, kodifisert og støtter de omtrent milepælbaserte tiltakene som ble vellykket foreldet av Air Pressure and the Department of Protection broadly.

For å avhjelpe det, inneholder den moderne energiregningen et direktiv til innenriksdepartementet for å være oppmerksom på ekspertisen til 35 gigawatt fotovoltaisk, vind- og geotermisk produksjon på offentlige land av 2025.

“Min tanke på det er at de søker etter å spørre om hva den føderale lederen har oppnådd for fotovoltaik og vind og søke etter hvordan vi kan skape det for andre anvendte vitenskaper, “sa Stokes.

For henne er det som er i andre deler av stimulansen like viktig fra et klimasynspunkt. Det er en forpliktelse til å dele ut fluorkarboner, en gigantisk bidragsyter til verdensomspennende oppvarming og klima, alternativt 1341104236856107008. Utfasing av bruk av disse kjemikaliene globalt i kjøling og andre funksjoner kan kanskje redusere oppvarmingen lån med betalingsanmerkning halvparten av et eksamensbevis (som er en fjellaktig avtale).

Stokes tok planen tilbake lån med betalingsanmerkning varigheten av noen av skattekreditten, hvis utvidelser hadde vært ganske korte, og fraværet av skattekreditt for elektriske biler. “Skattekreditten for elbiler er en inntekter som brukeren vender mot, som kanskje kan være fullstendig alvorlig for adopsjon,” sa Stokes. “Det pleide å være en bred utjevning mellom elbiler og forbrenningsmotorbiler.”

For den totale nøyaktige rekordsdata for klimaforskere bakt inn i denne delen av stimulansen, advarer Stokes om at ingen fokuserte på verdensomspennende klimaalternativ kan også glatte ødelegge boblen.

“Dette settet vil nå ikke løse klimakrisen fullstendig,” sa Stokes. “Det påfølgende året hvis republikanerne holder øye lån med betalingsanmerkning at det kommer til å være en nylig styreleder, og han vil ikke bli like stor … Vi glede deg over å studere for å feire gevinsten og gi kreditt, men erkjenn hva som mangler. Hvilket er masse. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *