Farmers agitation ikke lenger tilknyttet noen politisk begivenhet, skriver nabolaget til PM, Tomar

farmers-agitation-ikke-lenger-tilknyttet-noen-politisk-begivenhet,-skriver-nabolaget-til-pm,-tomar

Moderne Delhi: All India Kisan Sangharsh-koordineringskomiteen skrev lørdag brev som adresserte statsminister Narendra Modi og Landbruk Minister Narendra Singh Tomar hevdet at den pågående bøndeprotesten ikke lenger er tilknyttet noen politisk begivenhet . I separate brev på hindi til Modi og Tomar sa AIKSCC at utøvende myndighet er skadelig for å anta at bøndenes agitasjon i opposisjon til de tre gårdsretningslinjene blir konstruert av opposisjonspartier.

Det kommer en dag etter at den høyeste ministeren anklaget opposisjonspartiene for villedende bønder over de tre retningslinjene.

“Faktisk at bøndenes agitasjon har tvunget politiske partier til å endre synspunkter og ditt (statsråds) brøl om at politiske partier drev det (tvist) er skadelig,” AIKSCC, som er en av rundt 97 fagforeninger som protesterer mot flere Delhi-grensemuligheter for 23 siste dager, sa det i brevet til den høyeste ministeren.

Modi henvendte seg til bønder i Madhya Pradesh på fredag, og hadde forsvart de splitter nye retningslinjene for gården, og hevdet at de hadde vært i arbeid i flere tiår, og de som motarbeider dem nå for å få tapt politisk grunnlag hadde vært så snart velgerne av de samme reformene. se noen kredittpoeng, men ingen vil fortsatt måtte lyve for bønder.

Innen brevet sa AIKSCC: “Enhver forespørsel fra enhver protesterende bondeunion og nabolag er ikke lenger tilknyttet en politisk begivenhet.”

Innenfor innledningsbrevet til landbruksministeren påstod bondeunionen avvik i de tre gårdsretningslinjene.

AIKSCC påsto at ministeren pleide å avlede de største lidelsene hos bønder fra dialog.

I et innledende brev til bønder hadde Tomar torsdag anklaget Kongressen og andre opposisjonspartier for å spre seg løgn lån med betalingsanmerkning henvisning til de helt nye retningslinjene for gården.

Han hadde også appellert til de agiterende bøndene om ikke lenger å slippe bytte for disse “hvite løgnene” og sa at senteret pleide å være klar til å ta seg av alle problemene deres.

Ministeren, i et åtte sider innledende brev til bønder, hadde sagt at Modi-utøvende pleide å være forpliktet til deres velferd og understreket at den splitter nye lovgivningen var innrettet mot fordelaktige små og marginale bønder.

( Engasjer ditt totale Erstatt nyheter , Breaking News Arrangementer og Mest oppdaterte nyheter Oppdateringer på The Economic Cases .)

Last ned The Economic Cases News App til bag Daglige markedsoppdateringer og bor Erstatt nyheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *