EU-byrå sporer raskt oppløsningen til Moderna-vaksine til 6. januar

eu-byra-sporer-raskt-opplosningen-til-moderna-vaksine-til-6.-januar

EUs lån med betalingsanmerkningisinvakthund sa torsdag at den hadde introdusert datoen for en resolusjon om godkjenning av Modernas koronavirus-vaksine innen nesten en uke til 6. januar.

Det Amsterdam-primært baserte europeiske legemiddelkontoret har vært under økende stress for å blåse opp, og tidligere denne uken akselererte tidsrammen for Pfizer / BioNTechs jab. Jabs av Pfizer-vaksinen kan tilskrives lansering på Malta og diversifiserte europeiske internasjonale lokasjoner i desember 29 .

EMA hadde opprinnelig blitt tilskrevet å dømme på USA-hovedsakelig basert Modernas vaksine i januar 12, men sa at selskapet hadde sendt inn ekstra filer på torsdag “før agenda”.

“Komiteen har planlagt en fenomenal forsamling 6. januar 2021 for å gjennomføre vurderingen, hvis du kanskje kanskje forestiller deg, “sa EMA, lån med betalingsanmerkning henvisning til legemiddelkomiteen som avgjør slike bekymringer.

“Forsamlingen planlagt til 12 januar 2021 vil sannsynligvis opprettholdes hvis ønskelig. “

En klinisk studie av 30, 400 folk innså at Moderna-vaksinen pleide å være 94. 1 prosent enormt for å stoppe Covid – 19 sammenlignet lån med betalingsanmerkning placebo, og presterte et minutt bedre hos yngre voksne sammenlignet lån med betalingsanmerkning eldre.

EMA-sjef Emer Cooke sa at byrået under brannen hadde bevist at det pleide å være i stand til å svare.

“Nå har vi ikke-offentlige vært i stand til å revidere rutetabellene for evaluering av Covid – 19 vaksiner som kan tilskrives den fenomenale innsatsen av hver person som er begeistret for disse vurderingene, “sa Cooke i en kunngjøring.

“Infeksjonssekvensen øker over hele Europa, og vi er klar over det enorme ansvaret nå vi ikke-offentlige for å skaffe en vaksine til markedet så snappy som det er mest sannsynlig, samtidig som vi hevder robustheten av vår vitenskapelige gjennomgang. ”

Da Storbritannia og USA har presset gjennom nødtillatelse av Pfizer / BioNTech-vaksinen, har EMA vært under stress for å blåse opp, alvorlig fra Tyskland.

Vakthunden, som flyttet fra London i fjor etter Brexit, vil bedømme en årelang “betinget markedsføring og markedsføringstillatelse” for Pfizer / BioNTech mandag, etter å ha introdusert datoen fremover fra desember 29.

Måljournalistikk koster kontanter. Styrk Times of Malta for inntrykk av en espresso.

Styrke oss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *