Et viktig tidspunkt for behandling av lån utenom planen

et-viktig-tidspunkt-for-behandling-av-lan-utenom-planen
 (Situasjon 1)   I likhet lån med betalingsanmerkning mange kunder investerte Wang Er i et sett lån med betalingsanmerkning "off-the-plan eiendommer" i Australia, også kjent som off the thought property. På kjøpstidspunktet kunne Wang Er ikke vente lån med betalingsanmerkning å finne ut om lånet hans kunne godkjennes. Etter å ha kommunisert lån med betalingsanmerkning My Dwelling Loan-låneagenten, skjønte han at huset han kjøpte bare var en tegning, og han så bare plantegningen og gjengivelsene. Han var heldig Store utviklere vil ha modellhus å besøke. Før huset er ferdig kan lånet ikke få ubetinget godkjenning. 
 (Scenario 2)   Etter å ha betalt 42 innskudd%, levde Wang Er livet til en "huseier" fordi fra Fra husinspeksjonen til innskuddskontrakten sa jeg "Ikke noe problem, ingen problemer lån med betalingsanmerkning lånet, så banken 90 Kan godkjenne, så jeg har aldri hatt problemer lån med betalingsanmerkning å kjøpe et brukt hus. Bortsett fra å betale pengene og vente sakte etter å ha kjøpt et hus, ser det ut til at det ikke er noe å gjøre. Plutselig en dag fant jeg en e-post fra en advokat i den enorme e-posten. Jeg så ingenting annet enn setningen "Vennligst forbered økonomien øyeblikkelig!" Så jeg tok raskt kontakt lån med betalingsanmerkning lånemegleren eller banken. Forbered materialer for å sende inn lånet. På dette tidspunktet gikk det nesten under 2 uker før huset ble levert. 

Til

Ovennevnte to situasjoner er veldig vanlige i vårt arbeid, selvfølgelig er beskrivelsene mer ekstreme eksempler.

Førstnevnte er greit. Selv om du ikke kan få svaret du ønsker, er det bra og ufarlig å vite hva du har på forhånd. Selvfølgelig foreslår vi at vi bedre kan planlegge tiden, bare kommunisere lån med betalingsanmerkning Ledai Manager, lære litt informasjon og lese litt om “ Off-Plan Loan Knowledge ” registrering Klikk på informasjonen til huset “ Oppfølgingsregistrering utenfor plan “, og overlever den til fagfolk for å spare tid og krefter.

Sistnevnte er mer plagsomt, noe som også er en viktig årsak til lengre bosetting av mange ufullførte bygninger. Lånet behandles ikke før huset er bygget og løst. Tiden er knapp, og andre mulige ulykker som evaluering, banklånekvote, kredittrapport og andre problemer vil få alvorlige konsekvenser.

En viktig faktor i boliglån utenfor planen er tidslinjen.

Vanligvis beregnes transaksjonstiden til et eksisterende hus på dagen for byttekontrakten, 42 dager etter transaksjonen. Transaksjonstiden for ufullførte leiligheter vil bli bestemt av prosjektets fremdrift, og kan være avansert eller senere (vanligvis er sannsynligheten for forsinkelse større), så det vil være en dato for solnedgang.

Gyldighetsperioden for godkjenning av banklån er for det meste 180 dager, noen banker kan nå 180dag.

lån med betalingsanmerkning andre ord, selv om du får betinget godkjenning fra banken for halvannet år siden, er det ingen garanti for at du får ubetinget godkjenning før huset selges.

Dette krever at du som klient må ha tett kontakt lån med betalingsanmerkning formidlere, advokater og utviklere etter husbyttekontrakten for å sikre at pantet er klart innen 2 til 3 måneder før huset selges.

Til

Sørg for at banken vurderer huset, her for å unngå risikoen for at ufullførte enheter når kvoten til en bestemt bank.

tidspunkt Merknader til hendelser

Byttet kontrakt Vanligvis må FHOG-kunder som kjøper bolig for første gang bedømme etter utvekslingsdatoen for kontrakten.
Ansvar for lønnssporing For off-plan bolig,
Fullføringsdato Du kan sannsynligvis kontakte forhandler eller bankmann for forberedelse og forhåndsgodkjenning av lånemateriale.
Åpning av åpen verdsettelse begynner
Tittelregistrering Hvis du søker for første gang boligeierskap, kan du forberede deg på å sende inn FHOG; samtidig er overføring av landadvokat klar og kan sende bankens endelige bekreftelse før oppgjøret. På dette tidspunktet, før og etter at OC-registreringen er fullført, vil inspeksjon bli arrangert.
Oppgjørsdato (Oppgjør) Det offisielle lånet løser seg, huset selges og nøkkelen tas.

Informasjonen som er delt ovenfor, tar NSW som et eksempel, utgjør ikke juridisk råd eller låneråd.

Sørg for å holde kommunikasjonen lån med betalingsanmerkning advokater, mellommenn og utviklere, og hold deg oppdatert lån med betalingsanmerkning Ledai Manager i tide.

Vår lånesjef vil gjøre en god jobb lån med betalingsanmerkning koordinering for å sikre at du følger opp lån med betalingsanmerkning deg på hvert viktig tidspunkt for å gjøre lånet jevnere og løse lån med betalingsanmerkning ro i sjelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *