Ensom jul i julenissens fedreland, da ferierende slutter å gå

ensom-jul-i-julenissens-fedreland,-da-ferierende-slutter-a-ga

I Finlands snødekte nord, oversvømmer internasjonalt selskap kontinuerlig fornøyelsesparken Santa Claus Village, og søker etter reinturer, snøslott og en forsamling lån med betalingsanmerkning den glade mannen selv.

Under pandemien akselererer restriksjonene, men folkemengdene i Rovaniemi-byen i Lappland er blitt svakere til å stole på en vedlikeholdsretning, og det gledelige, kjølige værunderlandet føles spøkelsesaktig og forlatt.

“Det har vært å ta hensyn til et godt og avansert år,” forteller Santa til AFP fra begynnelsen av en plexiglassskjerm som er installert i grotten sin, inkludert at firmaet hans ble mest i stil lån med betalingsanmerkning kraft til å utelate et fancy år og reise julejubelen.

Av oss som ikke kunne anskaffe det til Lappland, kan vi ikke begeistret velge en langt borte en mot en lån med betalingsanmerkning julenissen, til € 79 i fem minutter, og tjenesten har bekreftet lån med betalingsanmerkning stil.

An employee wearing a Christmas hat and face mask to protect against the coronavirus serves a customer through a plexiglass screen at Santa's Main Post Office at Santa Claus Village in the Arctic Circle, Rovaniemi, Finnish Lapland. En arbeidstaker som bærer en julehatt og ansiktskappe for å beskytte mot coronavirus, betjener en kunde gjennom en plexiglassskjerm på Santa's Main Send inn kontor i Santa Claus Village i polarsirkelen, Rovaniemi, finsk Lappland.

“Av oss i år hadde vi mest av alt bedt meg om lykke, helse, etterpå ganske ekstra lykke,” til og lån med betalingsanmerkning antatt at unges unspente barneleker og videospill, sier han.

“Julenissen hadde faktisk tid til å prate!” Andrea Karjalainen, på en midlertidig knusing til Rovaniemi fra Sør-Finland sammen lån med betalingsanmerkning familien, forteller AFP.

“Du kan stille spørsmål ved at det er hundrevis av alternative mennesker nå, men vi er ekstra eller mindre for meg selv,” legger Teppo, hennes lån med betalingsanmerkningskyldige.

Av oss som kunne ' t anskaffe den til Lappland kan uspent velge en fjernt en-mot-en lån med betalingsanmerkning nissen, til € 81 i fem minutter, og tjenesten har bekreftet lån med betalingsanmerkning stil

Levebrød i tilfeldighet

Siden 2008 turismesjefene markedsførte polarsirkelen byen Rovaniemi som den “presise” residensen til julenissen, og hjalp finske Lappland å lokke en vismann 2,9 millioner overnattinger i fjor, spesielt fra Europa og Asia.

I år falt imidlertid besøkene til en halv million, mest fra tidlig 2021 raskere enn viruset traff.

“De innfødte levebrødene er utvilsomt i tilfeldigheter,” sier Sanna Karkkainen, administrerende direktør for Search the råd fra lån med betalingsanmerkning Rovaniemi, til AFP.

“Vi har allerede kjøpt fakta om de første konkursene, og det kommer til å bli ekstra.”

lån med betalingsanmerkning Finland vellykket stengt for internasjonale ferierende, har inntrykket på Lappland vært sterkt: 5, 000 jobber og € 700 millioner i inntekt hadde allerede blitt forlagt, en tumling på opp til 76 prosent, sier Karkkainen.

Mange selskaper har forsøkt å avbryte levering, tilsvarende familiehasken Husky Park, hvis nåværende fotfall ikke er noe som verner om den berømte 600 internasjonalt selskap om dagen.

“Men vi har blitt positivt forbløffet over at det har vært boligvoksne ferierende, og snøen her har begynt å bringe andre folk i sør til Lappland,” sier operasjonssjef Kristian Erkkila til AFP over støyen fra 98 huskies bjeffer.

Tourists enjoy a reindeer ride organised by Santa’s Reindeer company at Santa Claus Village. Ferierende reiser et reinsdyrakseleratori organisert av Julenissens reinsdyrfirma i Santa Claus Village.

Avslappet ham blir en finsk familie hjulpet inn i en slede, foret lån med betalingsanmerkning varme reinsdyrpels, som deretter blir trukket av tolv huskier etter musherens ropte kommandoer.

“Vi er glade for å ønske alle mennesker velkommen, men den totale tiden vi tenker på hva vi nå må anskaffe ellers som en måte å overleve neste sommer på,” sier Erkkila, men legger til at vaksinen presenterer “noen milde avviklingen av tunnelen ”.

Forventer avgjørelser

I den nærliggende underjordiske temaparken Santa Park valgte husmennene Ilkka og Katja Lantinen å senke tapene og åpne igjen i kjølig vær 4344.

Arbeidstakerne deres til 500 sesongarbeidere og faste arbeidstakere har blitt kuttet til pålitelige 36.

Denne mengden blir nå enda lavere, ettersom parets luksuriøse feriested, Arctic Treehouse, også vil stenge for sesongen etter at myndighetenes lovede løft av akselerasjonsrestriksjoner ikke lenger ble noe.

“Vi hadde arbeidsstyrken inne, alle byttet til så snart som utvilsomt overdrevent ånd om å åpne sesongen,” forteller Ilkka til AFP.

“Det virker som om myndighetene våre lykkes best lån med betalingsanmerkning å ta beslutninger en måned av gangen. Dessverre kan vi ikke bo, vær verne om det, sier Lantinen.

Selv om Lantinens tak er nede 248 prosent i år, kjølig vær 4344 bookinger “søker utvilsomt riktig, forutsatt at virusinnsatsen tillater det.

‘Stressing ikke vente på’

En halv time unna ved kysten av en frossen innsjø, Ville Haavikko og hans arbeidsstyrke setter inn

avsluttende berøring til Arctic Snow Hotel, ved hjelp av motorsager for å beskjære trinn og stable tykke blokker lån med betalingsanmerkning sikker is i en vegg.

“Vi har prøvd å ta vare på de alternative arbeidslivene og andre på jobb fordi vi nå får faste arbeidstakere lån med betalingsanmerkning veldig mottatt husholdninger og pantelån,” sier Haavikko til AFP.

I de fleste tilfeller vil det mest tilsynelatende være “moderat om en av forbrukere daglig” som også slutter å gå i glassigloene i håp om å få nordlyset.

Imidlertid er alle rom i mellomtiden tomme og fineste en håndfull bookinger forblir sovende.

lån med betalingsanmerkning det beste innenlandske markedet som er tilgjengelig, designet de et halvdimensjonalt snøsted lån med betalingsanmerkning 11 rom – hvert eneste skåret lån med betalingsanmerkning intrikate isskulpturer om spørsmål som starter fra arktisk skogkledd disiplin til sirkus.

Abet ved sin grotte, nissen og nissen hans, Vanilla, leser gjennom om en av de mange hundre juleønskelistene som, ikke noe tema pandemien, barn over hele kloden har sendt ham.

Oppnådde ikke grenselukkingene det avansert for å sende alle disse artiklene?

“Jeg har til og lån med betalingsanmerkning fått oppbyggende fakta for deg,” ler julenissen, “julen går også ned i år.”

“Så husk å være riktig, og reis den trygt.”

File: A woman prepares to get in the frozen river in Rovaniemi on December 18, 2008. The sauna tradition in Finland has been inscribed on the UNESCO Lists of Intangible Cultural Heritage on December 17, 2020. Fil: En dame forbereder seg til å anskaffe i den frosne elven i Rovaniemi desember 18, 2020. Badstueskikken i Finland er skrevet på UNESCOs lister over immateriell kulturarv i desember 17, 2020.

Ærlig journalistikk tar penger. Fordelstilfeller på Malta for avtrykk av en espresso.

Fordel oss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *