Dialogen ligger mye foran oss for å løse poeng reist av bønder: Naidu

dialogen-ligger-mye-foran-oss-for-a-lose-poeng-reist-av-bonder:-naidu

Synopsis

I samspill lån med betalingsanmerkning et nabolag av 'revolusjonære bønder' i hans situasjon i Hyderabad for å prisstille 'Kisan Diwas', sa Naidu at enhver utfordring utvilsomt vil bli løst gjennom samtaler. Han påpekte at regjeringen allerede har erklært at den pleide å være kontinuerlig klar til å ta en dialog lån med betalingsanmerkning bondeorganisasjonene, sa en behagelig observasjon.

ANI
M Venkaiah Naidu

NY DELHI: Visepresident M Venkaiah Naidu la onsdag vekt på at dialog pleide å være den måten vi kunne løse de poeng som de protesterende bøndene reiste.

Samhandler lån med betalingsanmerkning et nabolag av ' revolusjonerende bønder 'på sin Hyderabad-situasjon til pris' Kisan Diwas ', sa Naidu at enhver utfordring utvilsomt vil bli løst gjennom samtalene. Han påpekte at regjeringen allerede har erklært at den pleide å være kontinuerlig klar til å ta en dialog lån med betalingsanmerkning bondeorganisasjonene, sa en behagelig observasjon.

Hundrevis av bønder anskaffet telt på ganske mange grensefunksjoner i den nasjonale hovedstaden i nesten fire uker nå. Protesterende bondefagforeninger, som anskaffer fanget til deres regning for en fullstendig opphevelse av de totalt tre agri-kriminelle pekerne, anskaffer nå ikke lenger, men formidlet sin beslutning om den sentrale regjeringens tilbud om nye samtaler.

Regjeringene sendte et utkast til forslag til fagforeninger som tilbyr minst syv endringer i de tre lovgivningene som anskaffes ble vedtatt i september.

Minst fem runder lån med betalingsanmerkning formelle samtaler lån med betalingsanmerkning de protesterende fagforeningene anskaffet ikke ødeleggelsen av blindveien, men et utvalg av ganske mange gårdsgrupper anskaffet å ha samlet regjeringen i løpet av mellomtiden til utvide styrken til de friske kriminelle tipsene.

Mens regjeringen har presentert de tre kriminelle pekepinnene som de fremste reformene, frykter protesterende bønder at de vil svekke mandi og MSP programmer og overlate dem til enorme selskaper. Alternativt har regjeringen hevdet at disse fryktene er feilplassert og har anklaget opposisjonspartiene for å villede bøndene.

Vp sa måltids sikkerhet og utvikling av nasjonskjøpet har vært nært knyttet til landbruk , som må beskyttes og gjøres bærekraftig og behagelig.

Han nevnte at regjeringen har tatt mange initiativer for å doble inntektene til bøndene.

Det pleide også å være behov for å fremme diversifisering av avlinger, økologisk jordbruk og ernæringsrike land, sa Naidu.

Visepresidenten sa at det pleide å være like viktig å presentere rikelig lån med betalingsanmerkning infrastruktur, inkludert kjølige lagringstjenester og produkter, transport og reklamemekanisme for bønder. Han sa at e-NAM-anlegget ville støtte bøndene i å lykkes lån med betalingsanmerkning å markedsføre poengsummen.

Fremhevet behovet for å utfylle bøndernes inntjening, siterte han et sted som ble brukt av MANAGE, som publiserte at det ikke pleide å være noe selvmord av bønder som hadde tatt opp allierte aktiviteter og gårdsfjærfe.

Naidu hyllet landets oppdrettsnabolag for sin uselviske leverandør i å produsere dokumentmåltider korn til tross for den vanskeligheten som COVID utfalt – 19 pandemi.

Bøndene, hvorav noen kom sammen lån med betalingsanmerkning familielån med betalingsanmerkninglemmene, delte sine erfaringer lån med betalingsanmerkning vp.

Alle informerte Naidu om at de skaffet seg var ganske fornøyd etter at de hadde gått over til økologisk og naturlig oppdrett, ettersom de skaffet seg riktig fortjeneste takket være diversifisering og dyrking av avlinger, sa observasjonen.

Bøndene sa at lån med betalingsanmerkning mye mindre innsatskostnader anskaffet de forbedringer og forhøyede avlinger. De skaffet seg bruk av kunnskap sammen lån med betalingsanmerkning primitive forslag og forbedringer av resultatene. Bøndene sa at reklame er den fremste for suksessen til landbruket, sa observasjonen.

(Få summen Industrielle nyheter , Nyheter Arrangementer og Siste nytt Oppdateringer på The Economic Times . )

Last ned Economic Times News-appen for å berge daglige markedsoppdateringer og bor industrielle nyheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *