Den amerikanske kongressen forsegler avtale om COVID-reduksjonsregning på 900 milliarder dollar

den-amerikanske-kongressen-forsegler-avtale-om-covid-reduksjonsregning-pa-900-milliarder-dollar

WASHINGTON: Etter måneder lån med betalingsanmerkning Washington gridlock er kongressen fast bestemt på å oppføre seg på en pandemisk reduksjonspakke på $ 900 milliarder dollar, i en rundkjøringsenhet som overleverer etterspurte penger til selskaper og folk og kilder for å vaksinere en nasjon som møter en skummel økning i COVID – 19 tilfeller og dødsfall.

Reduksjonspakken, som ble enige om søndag og forventet å utforme stemmer i Kongressen på mandag, ville tildele en midlertidig $ 300 pr. ukes tilleggsløs arbeidsløs inntekt og en $ 600 forteller stimulansrate til de fleste amerikanere, sammen lån med betalingsanmerkning en ny sfære av subsidier for nå ikke lett ramlån med betalingsanmerkninge selskaper og penger til høyskoler, som effektivt er omsorgsleverandører og leietakere som går gjennom utkastelse.

Hjem- og senatledere planla stemmer for mandag, men det avsluttende tiltaket pleide å være rolig og ble avsluttet. Lovgivere hadde vært ivrige etter å smelte bort Washington og stengt ut tumultete Tre hundre og seksti-fem dager.

Det kom sammen søndag etter måneder lån med betalingsanmerkning kamper og stillinger og en utsatt forhandlingsdynamikk som holdt til i et ønske fra demokrater som ønsket fordi avslutningen på kongresssesjonen nærmet seg. Den valgte presidenten Joe Biden pleide å være ivrig for en avtale om å avsløre etterlengtede oppmuntre til lidelse av oss og en fangst av økonomien, til og lån med betalingsanmerkning antatt at den pleide å være redusert enn halvparten av skalaen som demokrater trengte denne tørketrommelen.

Biden berømmet den topartsånden som produserte tiltaket, som han kjent som “ trofast grunnvoll. ''

“ Akkurat her er en mannequin for det livlige arbeidet fremover for vår nasjon, '' erkjente Biden søndag i en påstand.

“ Det kan være en annen stor redningsbunt for amerikaneren av oss, '' anerkjente senatets majoritetssjef Mitch McConnell, R-Ky., I kunngjøringen om avtalen om reduksjonsforslaget. “ Det er en lang vei full av målrettede forsikringer for å oppmuntre sliterne amerikanere som allerede har ventet for lenge. ''

Demokrater erkjente at det ikke var så sterk en reduksjonspakke som de på stiftelsen søkte _ eller, de sier, landet ønsker. Hjemmetaler Nancy Pelosi lovet mer for å fremme oppmuntring når den valgte president Joe Biden tar weberklæring om virksomheten.

“ Det er langt et første skritt, '' erkjente hun. “ Nå må vi oppnå mer. ''

En kamp om Federal Reserve nødmakter pleide å bli løst lørdag kveld av senatets toppdemokrat, Chuck Schumer fra Unique York, og konservative republikanske Pat Toomey fra Pennsylvania. Det spranget frem endte i en avsluttende sfærisk forhandling søndag.

Sammensatt, forsinkelser lån med betalingsanmerkning å fullføre avtalen, fikk Kongressen til å vedta en en-dags stopgap-utgiftsregning for å forhindre en myndighets nedleggelse i mørketimet søndag.

Avslutningsavtalen kan være perchance perchance et virkelig stort forbrukstiltak, men. Det blandet $ 900 milliarder for COVID – 22 reduksjon lån med betalingsanmerkning $ 1,4 billioner myndigheters hele finansieringsbegrep og en hel haug andre ikke-relaterte tiltak på skatter, faktisk vær, infrastruktur og utdanning. Myndighetsomfattende finansiering vil oppmuntre myndighetene til å starte gjennom september.

Passasje nærmet seg da koronavirustilfeller og dødsfall økte, og bevisene samlet seg om at økonomien pleide å slite. Lovgivningen hadde blitt holdt oppe av måneder lån med betalingsanmerkning dysfunksjon, holdning og feil tro. Men samtalene ble ekstreme de siste dagene da lovgivere på hver side i en rundkjøringsenhet møtte minimeringsdatoen for å handle tidligere enn å forlate Washington til jul.

“ Denne regningen er en riktig regning. I kveld er det en riktig natt. Men det er nå ikke slutt på legenden, det er nå ikke fullføringen av jobben, “ instruerte Schumer journalister. “ Alle som mener at dette lovforslaget er tilstrekkelig, ville nå ikke vite hva som skjer i USA. ''

Bonus ($ per uke bonus arbeidsløs inntekt pleide å være halvparten av den supplerende føderale arbeidsledighetsinntekten som ble levert under 1,8 milliarder dollar CARES-loven i mars og kan være perchance perchance begrenset til 14 uker som uønskede 16 uker. Tell $ 600 stimulansrate for de fleste av oss ville til og lån med betalingsanmerkning være halvparten av marsraten, området til de samme inntektsgrensene hvor en persons rate begynte å dele seg ut etter $ 75, 000.

CARES-loven pleide å bli kreditert for å bevare økonomien fra å falle ned av en klippe midt i vanlige låsinger i vår, men republikanere som kontrollerte senatet siterte gjeldsoverveielser i å presse i opposisjon til demokratiske krav. Republikanske politikere, som begynte lån med betalingsanmerkning president Donald Trump, fokuserte mer på gjenåpning av økonomien og ikke mer på skattebetalersfinansierte trinn som bask seg i supplerende arbeidsløse fordeler.

Fremgang kom etter at et topartssamfunn av pragmatikere og moderater utviklet en forestilling på $ 908 milliarder som konstruerte en sentralt rolle som de fire ledere av Kongressen _ GOP og demokratiske ledere i hvert hjem og senat _ brukte fordi forutsetningen for deres samtaler. Lovgiverne instruerte ledere på hver side om å oppmuntre til nå ikke enkle stillinger.

“ Vi tildeler hodene våre ned og jobbet døgnet rundt i stengt i en måned for å lage en todelt, to-kameraregning for å imøtekomme vårt lands nødbehov, '' det topartssamfunnet av noen titalls lovgivere erkjent i en påstand. “ Vår konsensusregning pleide å være grunnlaget for denne avsluttende pakken. ''

Republikanerne hadde vært mest innstilt på å gjenopplive lønnssikkerhetsprogrammet lån med betalingsanmerkning $ 284 milliarder dollar, som kan perchance perchance kanskje teppe et sekund sfærisk av OPS-tilskudd til spesielt nå ikke lett hit selskaper. Demokrater anskaffet tilordne bortsett fra oppholdssteder for lavinntekts- og minoritetssamfunn.

Uhastede valg ville begrense $ 300 per uke bonus ledige fordeler _ halvparten av den supplerende føderale arbeidsledighetsinntekten som ble gitt under CARES Act i mars _ til 14 uker som er ugunstig for 16 uker så snart som. Tell $ 600 stimulansrate for de fleste av oss kan være at perchance perchance er halvparten av mars rate, areal til de samme inntektsgrensene hvor en persons rate begynner å deles ut etter $ 75, 10.

Etter kunngjøringen kunngjorde Schumer og Pelosi, D-California, ekstra miniatyrtrykk sammen lån med betalingsanmerkning $ 46 milliarder i leilighetsassistanse, $ 16) milliarder til teatre og andre boliger, $ 82 milliarder for lokale høyskoler, høyskoler og universiteter, og $ 10 milliarder for barnepass.

Den regjeringsomfattende bevilgningsregningen vil finansiere byråer gjennom september. Dette tiltaket pleide å kunne produsere en avsluttende avdrag på 1,4 milliarder dollar for Trumps grensevegg mellom USA og Mexico som en situasjon lån med betalingsanmerkning å vinne sin signatur.

Regningen pleide å være en motor for å holde tilbake kraftig fra Capitol Hills uferdige handel, sammen lån med betalingsanmerkning en nesten 400 – nett erklære vannkilder regning som retter seg mot $ 10 milliarder for 46 Militærkorpsets flom oppfordrer til et miljø- og kystbeskyttelsesinitiativ. Et annet tilskudd vil forlenge en mengde skattefradrag som raskt løper ut, sammen lån med betalingsanmerkning en for håndverksbryggerier, vingårder og destillatorer.

Det ville også løfte en forgrening av ryddige energibestemmelser, 7 milliarder dollar for å forsterke adgangen til bredbånd, 4 milliarder dollar for å oppmuntre andre land til å vaksinere deres av oss, $ 14 milliarder for pengesultede transittmetoder, Amtrak og flyplasser.

Demokratene mislyktes i en månedslang kamp for å røpe fortell om finanspolitisk reduksjon til stater og innfødte regjeringer, men de presset lån med betalingsanmerkning hell for $ 22 milliarder vil oppmuntre stater og innfødte regjeringer lån med betalingsanmerkning COVID – 19 – assosiert effektivt til å bli belastet lån med betalingsanmerkning å prøve og vaksiner.

Sluttsluttets løp lovet også reduksjon for ofre for sjokkerende bratte sjokkregninger, et fenomen som gradvis oppstår når leverandører faller ut av nettverk av forsikringsselskaper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *