Australske bilkjøps- og billåninstruksjoner og sunn fornuft

australske-bilkjops-og-billaninstruksjoner-og-sunn-fornuft
Til

Til

Til

Til Til

Australske bilkjøp og billåninstruksjoner og sunn fornuft

Utgiver: LoanStreet

Til

Tips for billån:

  1. Gjennom normale og formelle kanaler, er det bare borger, pr og tr som er kvalifisert til å søke om billån / avdrag Betaling Studentvisum og eventuelt brovisum har ikke lov til å søke om lån i noen form. Innbygger og pr har vanligvis en nedbetalingstid på 3 til 7 år. Den maksimale nedbetalingstiden som tr kan søke om, avhenger av gjenværende visittid (for eksempel er tr-visumet fire år, og tilbakebetalingen skjer når du kjøper en bil som et lån. Det forfaller 3 år og 1 måned, den lengste nedbetalingstiden er 3 år og 1 måned).
  2. Rentesatsen og det månedlige tilbakebetalingsbeløpet kan være det alle bryr seg mest om. Forklar at rentene her er alle årlige renter. Du kan velge faste eller flytende renter. Vanligvis varierer den normale lånerenten for privatbiler sterkt i henhold til forholdene til forskjellige personer og forskjellige bankinstitusjoner. Minimumet kan være mer enn 5% (alt lavere enn Boliglånsrente), den høyeste kan nå 84) eller mer. Vanligvis er den normale renten 12% +. Vær så snill, følg lån med betalingsanmerkning! ! Et billån er et lite personlig lån, som sjelden er lavere enn dagens boliglånsrente. Du kan søke etter “billånskalkulator” direkte på Internett, og du kan beregne det månedlige tilbakebetalingsbeløpet under et bestemt beløp og en rentesats.
  3. Mange forhandlere tilbyr noen ganger ultra lave lånerenter eller til og lån med betalingsanmerkning null renter for å tiltrekke seg forbrukere. De er faktisk fortsatt på sauene. Forutsetningen for å få lave renter er bilen. Prisen er ikke omsettelig (i henhold til markedsstandardprisen), og kundens kreditt er bedre. Tenk på det, alle, er å senke renten, bilprisen blir ikke diskontert, eller den normale renten, men kutte flere priser. Du betaler faktisk det samme til slutt, dette er bare et tallspill. Men alle husker at lånet som er brukt gjennom forhandleren er generelt mer kostnadseffektivt enn å gå til banken selv, fordi forhandleren vanligvis hjelper deg lån med betalingsanmerkning å få det mest kostnadseffektive lånet til å kjøpe bil, og å gå direkte til banken er ikke nødvendigvis tilfelle. Husk: når du låner, er forhandleren alltid på siden av kunden.
  4. Er det fordi studenter ikke kan få lån? Det er bare at vanlige metoder ikke kan brukes, og forhandleren kan ikke hjelpe til lån med betalingsanmerkning å gi lån. hva skal vi gjøre? Selvfølgelig er det en måte som er lånformidler. De har sine egne metoder for å hjelpe deg lån med betalingsanmerkning å få et lån, jeg vil ikke si mer her (for eksempel å gjøre utenlandske inntektssikre). Når du har forhåndsgodkjent lånet, kan du ta det lån med betalingsanmerkning til forhandleren for å kjøpe en bil.
  5. Bilselgere er egentlig på kundens side, fordi alle selgere ønsker å selge flere biler, uansett hvor gode de selger Priser og provisjoner er ikke mye verre. Provisjoner akkumuleres generelt basert på salgsvolum. De vil definitivt selge så mange biler som mulig til den laveste prisen, men deres overordnede er ikke enige

Tillegg: borger eller pr må møte / gi et lån for å kjøpe bil – har jobbet heltid i minst 3 måneder (lønn), Hvis du er en PT og har jobbet i mindre enn 6 måneder, må du fremlegge bevis på materiale (for eksempel en ansettelseskontrakt) for at du vil fortsette å delta i jobben minst 12 måneder. Deltidsarbeidere, korttidsansatte, selvstendige næringsdrivende, underentreprenører må ha tilstrekkelig bevis (for eksempel selvangivelser osv.) For at de i det minste har engasjert seg i denne yrken 12 måneder.

Minimum lånebeløp: $ 7500, maksimum: ubegrenset

Nedbetalingstid: minst 21 måneder, og opptil 7 år for biler tilgjengelig for lånekjøp Den eldste alderen: til slutten av lånekontrakten, opp til 12 år gammel

Reposted fra: http://www.sydneytoday.com/stutter material / 129968

Til Til Til

Til

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *