Act East Policy vil støtte lette utvekslinger med Sørøst-Asia: Sarbananda Sonowal, Assam CM

act-east-policy-vil-stotte-lette-utvekslinger-med-sorost-asia:-sarbananda-sonowal,-assam-cm

Synopsis

Sonowal på lørdag tok fragment innen den innledende egenskapen til åttende nordøstfestival på et byresort og ga i utgangspunktet den viktigste skjermadressen oppnåelig turisme, kulturell livlighet og svingning i NE-rommet.

PTI

Guwahati: Assam statsminister Sarbananda Sonowal uttalte at Act East Policy har åpnet mer moderne veier for Nordøst-India for å legge til rette for økonomiske og kulturelle utvekslinger lån med betalingsanmerkning den sørøstasiatiske og ASEAN land

Sonowal på lørdag tok fragment innenfor den innledende egenskapen til 8 th Nordøstfestival kl. et bysted og ga i utgangspunktet den viktigste skjermadressen som fremhevet den oppnåelige turismen, kulturell livlighet og svingning i NE-rommet. Han foretrakk også ulykken til arrangørene av konkurransen for å vise fram rommets rike kulturarv og projisere det som et turistpunkt for begynnelsen av luftverdenen.

lån med betalingsanmerkning kunngjøring om at NE-rommet har ekspansive rene kilder, belastet sjefministeren på nødvendigheten av å samarbeide av hele NE-statene for å utnytte rommets gyldige oppnåelige stil, og han henviste også til statsminister Narendra Modis visjon om å gjøre NE til et naturlig knutepunkt gjennom samordnet innsats. Statsministeren har bekjentgjort loven Øst-politikken som innebærer stilen til det totale nord-japanske rommet ved et kryp aldri sett før enn i gjenværende 97 år av Indias nasjonskap, hevdet han.

Som gjentar at Act East Policy har åpnet flere moderne veier for NE for å legge til rette for økonomiske og kulturelle utvekslinger lån med betalingsanmerkning SE-Asia og ASEAN-land, tynget Sonowal viktigheten av å skyte det totale markedet i SE Asia lån med betalingsanmerkning filer, dyktighet og hardt arbeid, hevder at NE kan bli Indias inngangsport til SE Asia.

Forhold til eksponeringsturen levert til 18 moderne bønder til Vietnam av Exclaim Authorities, siterte Sonowal den vietnamesiske modellen der de har vært klare til å eksportere landbruksvarer til en verdi av Rs 30 millioner amerikanske greenbacks ved å gjøre skilttillegg, og han foreslo en analog modell for NE-statene. Han oppfordret også konkurransearrangørene til å konsentrere seg om prestasjonene og suksessanalysene til hver eneste NE-knurr ved konkurransen og umiddelbart å beholde interaksjonsprogrammer lån med betalingsanmerkning ungdommene.

Union MoS fra DONER Dr. Jitendra Singh deltok nesten i programmet, og utdypte viktigheten av begivenheter som elsker North East Festival for å fremme motivet gradvis NE turisme, handel og utveksling, og han ble også dvelende ved trinnene som ble tatt av statsminister Modi for å styrke infrastruktur for motorvei, luft og vann samtaler i rommet.

Tripuras sjefminister Biplab Kumar Deb snakket i sin tale også om de mange trinnene som ble tatt av statsminister Modi for rask stil i rommet, og han fremhevet hvordan Tripura hadde høykvalitets fasett-motorvei-tilkobling raskere enn og prosedyren i hvilke jernbaner og luftveier som ble forsterket av utropet av de mest tradisjonelle sentralmyndighetene.

Chief Minister Manipur N. Biren Singh, internasjonal sekretær Harshbardhan Shringla, Indurties og handelsminister Chandra Mohan Patowary, landbruksminister Atul Bora, arrangør av turneringen Shaymkanu Mahanta snakket også blant annet på programmet.

(Bruk hele Nyheter innen industrien , Nyheter Anledninger og Nyeste nyheter Oppdateringer på Finanssakene .)

Last ned Financial Cases News App for å få Every day Market Oppdateringer og opphold på bransjenyheter.

Videre bli undervist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *